Ana Guțu, discuție cu Ludovic Orban: „I-am mulțumit că a dat curs solicitării DRRM de a sprijini autoritățile sanitare și medicii din R. Moldova”

538 0

Secretarul de Stat al Departamentului pentru Relații cu R. Moldova (DRRM), Ana Guțu, a avut astăzi o discuție cu premierul României, Ludovic Orban, despre ajutorul oferit republicii noastre în lupta cu COVID – 19, transmite Romanian Global News.
În cadrul discuției secretarul de stat Ana Guțu i-a mulțumit premierului Ludovic Orban pentru faptul că a dat curs solicitării DRRM de a sprijini autoritățile sanitare și medicii din R. Moldova în lupta cu COVID -19.
„Astfel, pe lângă echipamente de protecție, medicamente, care vor ajunge curând în spitalele din R. Moldova, o echipă de 50 de medici români va veni în centrele spitalicești din Chișnău, Bălți și Cahul.
“Amintesc că acest ajutor frățesc al României este unul dezinteresat, completamente gratuit și nu implică nicio cheltuială din bugetul public al R. Moldova”, a punctat Ana Guțu.

Articole asemănătoare

Informare IPJ Vâlcea

Postat de - 6 aprilie, 2020 0
FacebookTwitterTineri bănuiți de furt, identificați de polițiști    La data de 04 aprilie a.c., polițiștii vâlceni au fost sesizați cu…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *