Anunț Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea

387 0

Urmare a Hotărârii Nr. 91 din data de 22 octombrie 2021, emisă de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, privind măsurile suplimentare de gestionare a riscului de sănătate publică cauzat de numărul mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2, în perioada 25 octombrie – 24 noiembrie 2021, accesul utilizatorilor în Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea va fi permis doar în baza certificatului verde COVID care atestă îndeplinirea uneia din următoarele condiții:

 

1. a) vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete;

 

2. b) se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

 

3. c) rezultat negativ certificat al unui test RT-PCR sau al unui test antigen rapid, pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat în condițiile stabilite prin ordin al ministrului sănătății.

 

Respectarea măsurilor sanitare în incinta instituţiei rămâne obligatorie (purtarea măştii, dezinfectarea mâinilor şi termometrizarea).

În speranţa că vom depăşi cu bine aceste vremuri dificile, vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm cu drag la Bibliotecă!

 

(Sursa: Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea)

 

Corina Enache

Articole asemănătoare

O nouă zi, o veste bună!

Postat de - 10 martie, 2021 0
FacebookTwitterAm depus împreună cu colegii mei senatori PNL, Laura Iuliana Scântei, Alina-Ștefania Gorghiu și Cristian Tăgârlaș, o inițiativă legislativă mult…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *