Reținut de polițiști, pentru nerespectarea Ordinului de Protecție

134 0

 

Polițiștii din cadrul Posturilor de Poliției Comunale Sălătrucel și Berislăvești au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 44 de ani, din Sălătrucel.

În cursul lunii martie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie de 36 de ani, din comuna Sălătrucel, cu privire la faptul că, soțul ei este sub influența băuturilor alcoolice și este violent.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Totodată polițiștii au emis și un ordin de protecției provizoriu pe o perioadă de 5 zile, bărbatul fiind evacuat din locuința comună și obligat să păstreze o distanță de 100 de m, ordin ce a fost prelungit de Judecătoria Brezoi pentru o perioadă de 6 luni de zile.

La data de 20 mai a.c., polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, bărbatul de 44 de ani, nu a respectat ordinul de protecției, respectiv distanța pe care trebuia să o mențină față de soția sa și i-ar fi adresa amenințări cu acte de violență.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecției și amenințare.

Astăzi bărbatul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi în vederea dispunerii de măsuri legale.

Articole asemănătoare

Alege să fii voluntar!

Postat de - 24 martie, 2020 0
FacebookTwitterPerioada pentru înscriere a voluntarilor în cadrul instituției noastre s-a prelungește până la data de 30.04.2020. Condiţiile pe care trebuie…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *