Creierul conducătorilor, birocrație inventează

695 0

Patronii de terase vor fii obligați să dețină un registru în care vor fi trecuți toți clienții. De la 1 iunie.

Ordinul comun semnat miniștrii Sănătății, Economiei și de șeful Agenției Naționale de Sănătate Veterinară și pentru siguranța Alimentelor, prin care se permite deschiderea teraselor și a plajelor, conține câteva măsuri, care pentru noi inseamna BIROCRATIE.

Articolul 4, litera L, din prezentul ordin prevede: ”existența unui registru de evidență a rezervărilor clienților, astfel încât, în cazul apariției unui caz de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 în rândul clienților unității de alimentație, să existe date concrete pe baza cărora să poată fi efectuată ancheta epidemiologică”.Acest registru trebuie să conțină toate datele persoanei care a stat la masa respectivă, seria și numărul de buletin, numele, adresa și perioada în care a petrecut pe terasa respectivă. Înainte de a i se lua comanda, clientul este pus să semneze un formular care îi garantează protecția datelor personale.

Daca nu ai cartea de identitate la tine pot, cică, să nu te primească.

”Se recomandă stabilirea de circuite cu sens unic ce trebuie parcurse de clienți în interiorul spațiului special amenajat din exteriorul clădirii unității de alimentație publică (terasă), astfel încât să se minimizeze contactele între clienți -exemplu: înspre și dinspre toaletă”

Te ”doare bila” de atâta exactitate. Genul Arafat. Mai rămâne să ne spună cum să folosim hârtia igienică la ștersul la fund. Cu două sau trei degete.

Părerea noastră este că toți politicienii, indiferent de culoarea lor politică, vor să vadă cât suntem de ”înțelepți”. Pe câți se vor putea baza la alegeri.

”Se asigură că normele de distanțare fizică sunt aplicate în mod eficient și că se evită pe cât posibil interacțiunea fizică cu și între clienți; se stabilește un număr de maximum 4 clienți care pot ocupa o masă, cu condiția respectării unei distanțe de 1,5 m între persoane, excepție de la această regulă fac membrii aceleiași familii, care au același domiciliu”, prevede ordinul.

Credeți cumva că plata consumației se va face de către semnatarii ordinului de mai sus? Sau de cei care nu vor fi lăsați să intre?

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *