PNL Vâlcea premiază performanța

186 0

Astăzi, 26 iulie, la instituția Prefectului a avut loc festivitatea de premiere a elevilor, care au obținut nota 10, atât la examenul de Bacalaureat, cât și la cel de Evaluare Națională, în județul Vâlcea. Împreună cu președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, cu deputatul Laurențiu Cazan, cu prefectul județului, Sebastian Fîrtat, și cu inspectorul școlar general, Mihaela Andreianu, am avut bucuria de a oferi premii și burse, acelora care au demonstrat că se poate face performanță, de la vârste fragede. Numele lor îl facem cunoscut, cu deosebită plăcere și respect:
– Alexia-Ioana Păunete
– Gabriela Teodora Popescu
– Ioana Andrada Diaconu
– Maria Salome Zăbavă
– Mihai Adrian Oprea

Noi, PNL Vâlcea, rămânem constanți în acțiunile noastre și suntem mândri că excelența în educație este prezentă în județul nostru.

Am stat de vorbă cu premianții, i-am ascultat și i-am felicitat, iar concluzia discuțiilor noastre a fost că nici nu este greu să faci performanță, în opinia lor, dacă ești consecvent și înveți.

Din suflet, bravo lor, felicitări părinților și respect dascălilor!

____
#absolventdenota10
#PremiemPerformanțaVâlcea
#SenatorPNL
#ClaudiaMihaelaBanu

 

Articole asemănătoare

Tina ’80

Postat de - 25 ianuarie, 2022 0
FacebookTwitterÎn calendarul spiritual al Râmnicului, astăzi, 25 ianuarie este zi încărcată de lumină, chiar dacă este în miez de iarnă.…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *