A fost inaugurat noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare de la Arenele ”Traian”

684 0

A fost inaugurat noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare de la Arenele ”Traian” – expresie a respectului Primăriei pentru cetăţenii Râmnicului • Încă un punct de interes pe harta Râmnicului

 

Marţi, 2 iunie, în prezenţa primarului Mircia Gutău, a viceprimarilor Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, precum şi a preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, a fost inaugurat noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor ”Traian”. Imobilul modern însumează, pe o structură demisol, parter şi două etaje, o suprafaţă desfăşurată de 2422 mp, în care s-au creat, pe lângă spaţiile destinate artiştilor/sportivilor ce urmează să evolueze în acest complex, mai multe birouri şi ghişee, precum şi o sală de conferinţe cu suprafaţa de 57 mp amplasată la ultimul nivel, care beneficiază şi de o terasă. De marţi, 2 iunie, imobilul a devenit gazda Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, structură cu un important flux de cetăţeni ce funcţiona anterior în strada Carol I într-un spaţiu inadecvat şi greu accesibil atât din punct de vedere pietonal, cât şi auto. Prin comparaţie, noul sediu al DEF de la Arenele ”Traian” beneficiază de o parcare generoasă pentru autovehiculele celor ce se adresează acestei direcţii, precum şi de accesibilităţi şi spaţii suficiente, confortabile şi elegante pentru contribuabili.

Cu această ocazie, primarul Mircia Gutău a declarat că se simte împlinit că a finalizat astfel un demers început într-un mandat anterior prin preluarea vechilor Arene de la Ministerului Tineretului şi Sporturilor, subliniind că investiţia reprezintă în primul rând ”o dovadă de respect pentru cetăţeanul care îşi plăteşte impozitele şi taxele”. Edilul-şef a mai afirmat că se simte împăcat că, prin modernizările făcute în acest mandat – şi a amintit că în aproximativ o lună va fi inaugurat şi sediul administrativ din strada General Magheru nr. 25 – a impus o nouă abordare a modului în care administraţia locală relaţionează cu cetăţeanul.

În imediata vecinătate a noii clădiri de birouri este amenajat un loc de joacă – în care copiii pot petrece momente plăcute în răstimpul în care adulţii îşi rezolvă problemele la Direcţia Economico-Financiară – dar şi un teren de baschet, deschis iubitorilor de mişcare de luni până vineri, după ora 16.30, sau pe tot parcursul zilelor de week-end; acelaşi acces liber este instituit, pentru antrenamente sau doar pentru exerciţii de întreţinere fizică, şi la nivelul Arenelor ”Traian” (atunci când nu sunt organizate evenimente sportive sau culturale), creîndu-se astfel un nou punct de interes pe harta municipiului.

Biroul de Presă

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *