VIDEO | Curierul de Râmnic a fost prezent la inaugurarea noului sediu al Direcţie Economico-Financiare a Primăriei Râmnicului.

812 0

Într-o atmosfera plăcută, primitoare, Curierul de Râmnic a participat marți, 2 Iunie, la inaugurarea noului sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea de la Arenele ”Traian”,în prezenţa primarului Mircia Gutău, a viceprimarilor Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, precum şi a preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu.

Cu această ocazie, au luat cuvântul  primarul Mircia Gutău și președintele Consiliului Județean Constantin Rădulescu care au adus cuvinte de apreciere pentru realizarea acestui important proiect, realizat în urma reabilitării Arenelor „Traian”.

Primarul Mircia Gutău a declarat că se simte împlinit că a finalizat astfel un demers început într-un mandat anterior prin preluarea vechilor Arene de la Ministerului Tineretului şi Sporturilor, subliniind că investiţia reprezintă în primul rând ”o dovadă de respect pentru cetăţeanul care îşi plăteşte impozitele şi taxele”.

Am admirat, în vizita noastră prin noua clădire cu o suprafaţă generoasă pe o structură demisol, parter şi două etaje,  mai multe birouri şi ghişee, precum şi o sală de conferinţe amplasată la ultimul nivel, care beneficiază şi de o terasă. De asemenea, în imobilul modern s-au creat spaţii destinate artiştilor și sportivilor ce urmează să evolueze în acest complex.

Noul sediu de la Arenele ”Traian” beneficiază  și de o parcare generoasă pentru autovehiculele celor ce se adresează acestei direcţii, precum şi de accesibilităţi şi spaţii suficiente, confortabile şi elegante pentru contribuabili.

 

În vecinătatea noii clădiri de birouri este amenajat un loc de joacă, în care copiii pot petrece momente plăcute în răstimpul în care adulţii îşi rezolvă problemele la Direcţia Economico-Financiară, dar şi un teren de baschet, deschis iubitorilor de mişcare de luni până vineri, sau pe tot parcursul zilelor de week-end; acelaşi acces liber este instituit, pentru antrenamente sau doar pentru exerciţii de întreţinere fizică, şi la nivelul Arenelor ”Traian”. (Corina Enache)

P.S. L-am remarcat și pe domnul Gheorghe Gogîrnoiu într-un sacou cărămiziu, cu mâinile în buzunare, fără cravată și cu masca pe figură.

(Curierul de Râmnic)

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *