Viruși, Pandemii, Nebunii! de George Hodorogea

3026 2

Avertisment ignorat

Reputatul astrofizician britanic Stephen Hawking a prezis încă din anul 2001 că… un virus, şi nu bomba atomică, va decima omenirea…!

Şi cu toate că un geniu a tras semnalul de alarmă, ălelalte genii, politice, s-au făcut că nu aud şi iată urmarea: zilnic se infectează zeci de mii de oameni se infectează şi alte zeci de mii mor! Şi ce fac marile puteri ale lumii, imitate la indigo de către celelate ţări? Iau măsuri aberante, ridicole şi, mai ales nedemocratice! De ce? Asta vom încerca să aflăm în cele ce urmează.

Virusul Sars Covid 19 trăieşte, nu-i o invenţie, şi, în timp ce la cei bolnavi deja atacă inima, plămânii şi rinichii, la cei sănătoşi şi în funcţii cheie le maltratează creierul, sau cel puţin, ce a mai rămas din el!

Veşnica sursă de molime

În timp ce decenii la rând, mai ales în perioada Războiului Rece, SUA şi fosta URSS erau acuzate că din cauza lor se va sfârşi cu lumea, datorită cursei înarmării nucleare, o altă ţară produce mari cantităţi de decese în întreaga lume şi nu prin efectul unor arme sofisticate ci prin… viruşi! Ferească Ăl de Sus, nu acuzăm China de genocid medical, dar nu putem să nu observăm niscaiva de ale dracului coincidenţe.

Prin secolul al XIV-lea, mongolii, veniţi din tocmai din actualele teritorii chineze, aduc moartea neagră în Europa şi peste 20 de milioane de europeni, din 40 cât număra bătrânul continent pe atunci, trec la cele veşnice.

Sărim în timp şi în 1967, tot din China pleacă, via Hong Kong, virusul cu acelaşi nume, virus care trimite la Dumnezeu, Alah şi Budha, circa două milioane cinsute de mii de credincioşi!

Vine şi mileniul III şi începe iureşul. Întâi chinezi ne dau cu largheţe Sars-ul, apoi, la câţiva ani, Mars-ul şi acum, în deceniul al doilea sfârşit şi început deceniul trei, pe subnumitul Covid 19, sau cum preferă semidocţii dim mass-media, noul Coronavirus!

Vina nu aparţine laboratoarelor secrete din Wuhan, ci nenorociţilor de peşti, şobolani şi lilieci vânduţi vii în piaţa agro-infecţioasă din respectiva localitate.

 

Călătorie în jurul Pământului, în mai puţin de80 de zile!

 

Plecat din Wuhan prin noiembrie 2019, domnul Covid a călătorit, precum eroul lui Jules Verne, Phileas Fogh, în jurul Pământului, din China, via Rusia, Italia Anglia, Spania, Africa, Australia şi, nu se putea altfel şi în cele trei Americi!

Şi pe unde a trecut a lăsat urme. Ce-au făcut liderii ţărilor infectate? S-au luat după democraticul regim chinez şi ne-au trimis în detenţie forţată în propriile noastre celule, pardon, case! Apoi au închis totul, de la restaurante la bordeluri, de la teatre la fabrici şi uzine, de la sport la concerte, de la biserici la gări, porturi şi aeroporturi. În schimb au ţinut deschise cimitirele şi crematoriile.

Şi ca să fie totul OK şi ca omenirea să treacă mai uşor peste această neagră noapte îndelungată, ne-au ocupat, de dimineaţă până seara târziu, ecranele plasmelor cu kroluri pline de morţi, infectări, sinucideri şi intubări. Ca să ne crească moralul, nu?!!!

Inclusiv respectabilele BBC sau CNN nu s-au lăsat mai prejos dominând astfel această licitaţie mortuară. Zilnic s-au făcut clasamente morbide precum care e ţara cu cei mai mulţi morţi, care are cele mai multe infectări, care moare de foame etc.

Cu mici excepţii, toate ţările ai intrat în jocul concurenţial al loteriilor mortuare. Şi niciuna nu spunea totuşi adevărul. Ne închideau, ne amendau, ne abuzau dar mai ales … ne minţeau!

 

Nimeni nu mai moare de ciroză, de infarct, de cancer

 

Ca un făcut, în întreaga lume populaţia s-a dovedit imună la miile de boli ce populează cu dărnicie şi abnegaţie Terra. Brusc nu s-a mai murit de cancer, brusc nimeni nu a mai făcut infarct sau comoţii celebrale, ce mai, nimeni nu a mai murit decât, ocazional, de infectul şi asasinul nevăzut denumit ştiinţific Sars Covid 19!

Şi cine putea să contrazică autorităţile? Nimeni, fiindcă toţi cei care mureau în spitalele Covid, nu mai suportau şi banala autopsie, deci parafa pe buletinul de deces conţinea doar… Covid! Şi numai Covid. Apoi, din grijă pentru cetăţeni, cadavrele erau sigilate în saci de plastic, apoi din nou sigilate în sicrie după care, fără acceptul deţinătorilor, respectivele cutii extrem de sigilate(?) erau duse pe bandă rulantă la crematorii unde se transformau rapid în fum şi cenuşe! Fără ca vreun membru al familiei să fie de faţă!

Cu alte cuvinte, dacă ne luăm după actele de deces, Terra este plină de oameni sănătoşi care nu mai reuşesc să moară decât ajutaţi de noul coronavirus!

Deci, cu alte cuvinte, dacă laboratoarele vor produce un vaccin  eficient, lumea nu va mai muri! Şi când te gândeşti câţi oameni au pierit în tendinţa lor de a găsi Fântâna lui Leon de Ponce, adică apa vieţii fără de moarte şi tinereţe fără bătrâneţe?

Infectarea şi imunizarea comunitară desfinţată!

 

Deşi, toate experienţele din trecut indicau că o asemenea gripă virală, transformată în epidemie şi apoi, prin bunăvoinţa OMS, în pandemie, nu poate fi învinsă decât prin imunizarea comunitară, nu au fost luate în calcul. Doar Suedia a trecut la această măsură fiind atacată grosolan, de cine credeţi oare, de către suspusa organizaţie OMS!

A mai încercat şi Boris englezul dar presiunile uriaşe l-a care a fost supus, l-au întors din drum. Nici Donald, nu răţoiul ci Trump, nu a fost lăsat să imunizeze comunitar. Şi când nu mai putea fi convins medical s-a trecut, coincidenţă, la m,anifestări violente, cică antirasiale, în apărarea şi memoria unui cunoscut infractor de culoare, omorât ce-I drept, de un abuz poliţienesc.

Dar ce facem cu Japonia, Noua Zeelandă şi Australia? Ele de ce au trecut prin pandemie ca raţa prin apă, tocmai fiindcă au ignorat, cu bunăştiinţă sfaturile venite ultimativ de la OMS?

Aşa că, aşteptăm restricţionaţi, ca Covidul, (cacofonie evident voită) să ne omoare puţin şi apoi să trăim fericiţi cu masca pe mutră şi distanţaţi social!

 

Ori e alba, ori e neagra?

 

Dar să vedem cât de specialişti sunt bravii epidemiologi, unii dintre ei membrii marcanţi ai OMS?

Păi, bravii noştri specialişti în manipulări virusologice au început cu a decreta că Wuhan este un mic punct pe harta lumii. Apoi că acest nou coronavirus ar fi de 10(zece) ori mai slab decât banala gripă sezonieră. După ce au terminat cu predicţiile de tip Baba Vanga în mizerie, epidemiologii au trecut şi la ştiinţele medicale, adică la tratamente! Şi aici au lucrat în salturi lunare. Luni calendaristice nu astronomice! Au zis în ianuarie că spirtul nu este bun dezinfectant, ca apoi, în martie să-l declare rege antiinfecţional!

Nici masca nu a fost bună fiind condamnată, tot în ianuarie, ca apoi, prin puteri militare, să o repună pe locul I! Dar nici masca nu a scăpat de contradicţii. Ba  că nu-i bună aia textilă, ba că nici aia chirurgicală nu-I de treabă, după care, în timp ce masca sărea la bursa cotidiană de la 20 de bănuţi la maxim 15 lei, au căzut de acord că-s bune şi deci să le cumpărăm. La 15 lei, nu?!!!

Apoi au decis că scăpăm de virus când vin căldurile fiindcă nenorocitul de Covid îşi dă duhul la peste 30 de grade Celsius. Bă, semidocţilor, eu şi restul lumii, avem din dotare circa 36 de grade, deci nici nu ar fi trebuit să ne doară în cot de virus! Ba mai mult, ce ne facem cu Africa infectată deşi acolo nu sunt gheţari la mal ci numai temperaturi ce ar fi trebuit să ucidă din faşă virusul?

 

Teroarea pistolarilor din magazine.

 

Cineva, foarte deştept, a impus obligativitatea luări temperaturii la intrarea în orice incintă. Cineva, tot atât de deştept, avea în stoc sute de mii de pistoale temperaturizate. Coincidenţă nu? Şi aşa, zilnic suntem împuşcaţi de tot felul de paznici şi femei de servici. Şi asta nu ar fi nimica toată dacă nu punem în calcul că aceste atacuri pistolare ne-au demonstrat că noi, oamenii, suntem, în mare parte, nişte zombii! Păi cum dracului să nu fim când aflăm că avem temperaturi începând de la 21 de grade Celsius până la 32, 33 de grade! Băi haidamacilor, la temperaturile citite de pistoalele voastre epidemiologice trebuia să fim morţi de mult, oale şi ulcele, nu altceva!

Şi deşi s-au reclamat în sute de mii de cazuri anomaliile vitale descoperite de înlocuitorii de medici din mall-uri, nimeni nu ia nici-o hotărâre şi teroarea pistolului continuă şi astăzi.

În plus, bă ăştia care vă pretindeţi medici, nu ştiţi că peste jumătate din populaţia Terrei este de sex feminini? Şi nu ştiţi că această importantă parte umană are, în fiecare lună, o perioadă în care temperatura depăşeşte uşor 37.5 grade Celsius? Deci după voi ăstea sunt fie Covidate, deci nu au voie să intre în alimentare ca să-şi asigure hrana cotidiană, fie trebuie să stea acasă, sau mai rău, în spitalele suport-Covid, sau, de ce nu, direct la intubare, cretinilor?

Pentru cine joacă OMS?

 

De la bun început, OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) a jucat strâmb. Întâi, organizaţia, condusă de unul pus acolo cu ajutorul şi presiunea regimului de la Beojing, a minimalizat focarul Covid de la Wuhan, acoperindu-I pe asiaticxi preţ de câteva luni, luni în care se puteau lua chiar măsuri bune şi corecte.

Apoi OMS s-a dezlănţuit în privinţa unor state care nu i-au urmat preţioasele indicaţi, state precu Suedia şi Japonia, şi nu numai ele.

Iar atunci când mai multe ţări, speriate de declinul economic, au trecut la măsuri de relaxare, acelaşi OMS ne-a anunţat şi avertizat că va mai urma valul II şi apoi valul III şi, de ce nu , şi alte valuri, taifune şi tsunami virusate!

Tot OMS-ul a dat preţioasa nefastă indicaţie de a închide spitalele pentru alte boli şi tratamente, în afară celor presupuse a fi Covid 19. Şi asta a dus la decesul a zeci de mii de oameni în lumea întreagă, oameni ce nu au putut să-şi continuie tratamentele pentru bolile de care sufereau. Şi cine răspunde pentru această inumană decizie?

Sătui de jocul pervers al OMS, mai multe state, în frunte cu USA, au tăiat fonduri de sute de milioane de dolari, fonduri care alimentau respectiva organizaţie. Şi  ce a făcut OMS-ul urmare a acestor tăieri justificate de arginţi? Prin gura unor diferiţi medici, din diferite ţări, toţi însă membrii marcanţi OMS, au condamnat tăierea plângându-se că de acum înainte membrii OMS nu vor mai putea executa misiuni în alte ţări. Probabil misiuni de relaxare în Bora Bora, în Banda Cheh sau prin Caraibe!

Oricum ai lua-o, cu toată bunăvoinţa, nu poţi decât să constaţi că OMS-ul s-a făcut de râs, şi nu ar fi prima dată, şi că mor oamenii din cauza prostiei şi releicredinţe a unor medici OMS.

Apropo de reaua credinţă. În Japonia s-a folosit cu succes un tratament similar cu cel folosit contra temutei Ebola. Şi ce-a zis OMS-ul? Că mai bine aşteptăm un vaccin! Şi atunci când în unele laboratoare s-au descoperit tratamente, OMS a interzis folosirea lor vreme de circa doi ani. Cică întâi să testeze gradual şi apoi om mai vedea. Ce să vedem, băi conţopiştilor? Că după ce mor o grămadă de oameni şi trece şi Covidul, abia atunci să putem folosii noile tratamente? Bre OMS, oamenii mor azi, nu peste un an sau doi, incapabilor!

 

Măsurile lui Moş Teacă!

Vă mai amintiţi de celebrul ofiţer numit Moş Teacă, de cel care lupta împotriva inundaţilor din Bucureşti atacând cu sabia râul Dâmboviţa?

Păi de câţiva de Moşi Teacă am avut şi noi, românii, parte! Şi să exemplificăm, nu să vorbim în dodii:

S-a trecut la starea de urgenţă, şi ţara a fost pusă sub control militar. Şi ce am văzur în prima zi? O capitală plină de Taburi şi tanchete pe care tronau militari cu arma în mână! De ce aceau arma în mână şi nu pe spate? Se pregăteau să tragă în viruşi sau, poate, în bucureştenii nedisciplinaţi care sfidau, cică, carantina? Deci să tragă în propriul popor? Băi amărâţilor, ne întorceam cumva la 21-22 decembrie 1989 atunci când armata nu era cu noi ci… pe noi?!!!

Apoi s-a interzis ieşitul din casă între orele 22 şi 6 dimineaţa. De parcă eram în război. Arestaţi opt ore în propriile domicilii. Păi bine măi nerozilor, oricum la ora aia nu era nimic deschis iar majoritatea românilor stătea fie la televizor fie dormea visând coviţi. Care era riscul de infectare dacă îmi făceam o plimbare necesară sănătăţii personale, dacă mai nimeni nu mergea pe stradă, în afară sutelor de maşini de poliţie şi jandarmerie?

Şi nu am înţeles de ce aţi pus amenzi de o sută de ori mai mare decât salariul minim, cum credeaţi că cineva o să poată plăti enormele amenzi abuzive?

Şi încă ceva, orice prost ştie că 50% dintr-o gripă se rezolvă cu aer curat şi voi ce aţi făcut, aud? Aţi închis dealurile, munţii, drumeţiile şi parcurile? Iar, aberant, i-aţi ţinut pe cei mici trei luni fără posibilitatea de a respira aer curat şi liber, criminalilor!

Măsuri aberante, economii în picaj, foamete şi sărăcie la orizont, iar politicienii, susţinuţi de medici epidemiologi plătiţi şi cumpăraţi cu 500 de euro, se bat pe stări de urgenţă, de alertă, intermediare etc. şi nu reuşesc decât să creeze o stare de nervozitate generală care, cine ştie, poate genera şi altceva, vezi America!

Cu alte cuvinte, de Covid poate scăpăm, de foame cu siguranţă nu! Şi să nu uităm ce a spus Goya: Somnul raţiunii naşte monştri!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Aidoma tuturor organizatiilor si institutiilor internationale, OMS-ul isi dovedeste inutilitatea, indepartandu-se fundamental de scopul declarat la infiintare. Toate aceste organisme internationale sunt folosite doar ca agentii de propaganda si manipulatorii la scara internationala, singurul lor scop fiind acela de a acoperii operatiunile de jefuire a statelor de catre potentatii si imbogatitii lumii, a abaterii atentiei opiniei publice de la problemele reale. Tehnologia si raspandirea ei in toate domeniile, ajunse la cote incredibile incepe sa se intoarca impotriva celor care le-au creat; informatizarea permite transferul informatiilor in timp real si cine are cap sa priceapa si sa discearna o face. Omenirea doreste altceva. In toate tarile si marile orase, locurile cautate si preferatee de catre localnici si turisti, sunt cele „vechi”, istorice, cu patina si arhaismele specifice. Acolo se simt bine oamenii. Cred ca ar fi bine ca institutiile si organizatiile internationale sa fie redefinite si stabilite masuri ferme , realizabile, eficiente, impuse tuturor statelor. Daca aruncam o privire la exploatarea spatiului cosmic, apare intrebarea fireasca: cate state care participa la operatiuni spatiale, respecta zisa exploarii spatiului cosmic doar in scopuri pasnice si de cercetare. Oare supravegherea fiecarui individ, a deplasarilor acestuia si a contactelor lui, realizate bineinteles prin mijloace electronice aflate pe miile de sateliti ce vegheaza nonstop, sunt in scopuri pasnice? Dupa demolarea WTC, in cel mai alert mod, au fost adoptate legi ce pot decreta in 30 de minute, orice miscare publica ca o „miscate terorista” si autorizeaza interventia fortelor de ordine si de mentinere a pacii. Uitandu-ne la echipamentele fortelor de ordine, observam cat sunt de elaborate si complexe si ne dam seama cat costa o astfel de inarmare in scopuri pasnice. Se adauga costurile cu angajatii, instruirile, consumabilele, asistenta medicala, etc. Cu cine lupta de fapt aceste forte? Cu oamenii aflati in strada, cu mainile goale, care recurg ca in epoca primitiva la bataie cu pietre.

    Reply
    1. Pare ca „inarmarea pentru pace” se face ultratehnologizat si continuu pana la depasirea intr-un numar important categoriile civile pentru instaurarea unei guvernari militare de la centru….iar coordonarea are loc tocmai prin multele organizatii nationale si mondiale ce-si strang tot mai mult randurile in cuget si-n simtire….

      Reply

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *