Schimb de Președinți la Rotary Club, Râmnicu Vâlcea

1117 0

SCHIMB DE PREȘEDINȚI LA ROTARY CLUB RÂMNICU VÂLCEA

Marți, 30 iunie, Rotary Club Râmnicu Vâlcea a organizat ceremonia de rotire a colanului în prezența guvernatorului ales al Districtului 2241 România-Republica Moldova, Cornel Wilfred Călinoiu, a fostului guvernator, Marta Mocanu, asistent guvernator în acest an și a fostului asistent guvernator, Doru Paraschiv.

La final de mandat, Bogdan Pistol a anunțat că încă doi membri ai clubului, artiștii plastici Tina Popa și Gheorghe Dican, primesc distincția „Paul Harris „, cea mai înaltă distincție rotariană.

După un an cu proiecte numeroase noi, dar și continuate și cu implicare în sprijinirea luptei împotriva noului coronavirus,  prin dotarea cu măști, igienizant, viziere și prin dotarea Spitalului Județean Vâlcea, cu un laringoscop de ultima generație, Bogdan Pistol a predat colanul de președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea lui Marian Mitră.

„Vă  invit, a spus Marian Mitră, să găsim alte oportunități potrivite, acele porți, încă nedeschise  și să le deschidem împreună, astfel, încât, întreaga noastră activitate și menire, dar mai ales viețile celor care beneficiază de acțiunile și programele Rotary să  devină mai bune

Întreaga rețea  rotariana din lume are ca deviză, în acest an: Rotary opens opportunities!

 

Tina Popa primind de la guvernatorul Cornel Wilfred Calinoiu distincția „Paul Harris”

Gheorghe Dican primind de la asistent guvernator Marta Mocanu distincția „Paul Harris”

Membrii comisiilor noului Președinte

Bogdan Pistol predă colanul, noului președinte, Marian Mitra

Articole asemănătoare

Pierre- Auguste Renoir

Postat de - 25 februarie, 2021 0
FacebookTwitterPierre-Auguste Renoir (n. 25 februarie 1841, Limoges, Franța– d. 3 decembrie 1919, Cagnes-sur-Mer, Franța) a fost unul din cei mai…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *