Ministrul Energiei, Sebastian Burduja: A început constituirea grupului de lucru CE Oltenia

366 0

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja a afirmat că a început constituirea grupului de lucru pentru CEO.

Scopul este să identificăm soluțiile și să colectăm toate datele pentru planul de restructurare și calendarul de implementare a măsurilor. Prima ședință de lucru va avea loc săptămâna viitoare. 

Așa cum am spus la Rovinari, sunt dispus să fac, împreună cu echipa Ministerului Energiei, tot ceea ce este omenește posibil pentru a susține continuitatea și dezvoltarea activității CEO.

Nu e nevoie doar de un pansament, e nevoie de reinventarea acestei companii de tradiție. Am văzut la fața locului condițiile de lucru, dar și potențialul CEO: profesioniști adevărați, oameni muncitori, cu dragoste de România. Politica nu are ce căuta în acest proiect. E nevoie de toată lumea pentru a reuși împreună.

Totodată, am început să lucrăm la un set de soluții pentru deblocarea investițiilor în hidrocentrale (unele aflate de peste cinci ani la peste 90% grad de finalizare), împreună cu experți juriști. Avem toată disponibilitatea de a respecta standardele reale de mediu, fără a pune în pericol securitatea energetică a României. Aceasta este nenegociabilă.” a declarat ministrul.

Sursa: Facebook Sebastian Burduja 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *