Combinate chimice românești pornite cu gaz rusesc. Ioan Niculae

432 0

Niculae deschide cinci combinate chimice, cu gaz rusesc. „La noi nu pot să iau nici gaz, nici credite, nici garanții, Rusia m-a ajutat”

Cinci din cele șase uzine chimice din grupul Interagro vor fi redeschise în acest an, două au fost deschise deja. Omul de afaceri caută să angajeze circa 4.000 de oameni. Combinatele chimice vor consuma circa 2,7 miliarde de metri cubi de gaze pe an, grupul lui Niculae devenind de departe cel mai mare consumator de gaze din țară.

Toate informațiile despre acest subiect le puteți afla mai jos:

https://www.economica.net/interviu-niculae-deschide-cinci-combinate-chimice-cu-gaz-rusesc-la-noi-nu-pot-sa-iau-nici-gaz-nici-credite-nici-garan-ii-rusia-m-a-ajutat_187078.html

Aflat în insolvență datorită statului român, care n-a gasit o cale să ajute grupul de combinate. Iar atunci când a fost ajutat a intervenit DNA-ul. Ioan Nicolae încearcă acum să redevină ce a fost. Bravo lui, pentru că devine un angajator important, cetătean român.

Să sperăm ca atunci când se va pune pe picioare, își va plăti la timp jucătorii de la frumoasa echipă de fotbal, Astra.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Falsa impresie

Postat de - 25 august, 2020 0
FacebookTwitterLa început a fost Cuvântul, iar acesta a aparținut în exclusivitate bărbatului – „Ce te-aș f.., păpușă”, apoi „Îți arăt…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *