China nu a raportat niciodată existența coronavirusului la Organizația Mondială a Sănătății

557 0

Contrar afirmațiilor din partea oficialilor chinezi și a Organizației Mondiale a Sănătății, China nu a raportat existența coronavirusului la sfârșitul anului 2019, potrivit unui cronologie OMS care urmărește răspândirea virusului. Mai degrabă, oficialii de sănătate internaționali au descoperit virusul prin informațiile postate pe un site web al SUA.

”Mă bucur să văd că OMS și Partidul Comunist Chinez au citit raportul meu provizoriu cu privire la originile pandemiei și recunosc în sfârșit în lume adevărul, PCC nu a raportat niciodată focarul de virus la OMS, încălcând reglementările OMS „, a declarat McCaul pentru Washington Free Beacon într-un comunicat. ”Întrebarea de acum este dacă CCP va continua campania lor falsă de propagandă care continuă să pretindă că a avertizat lumea sau dacă vor veni curate și vor începe să lucreze cu comunitatea mondială de sănătate pentru a ajunge la fundul acestei pandemii mortale.”

Cronologia inițială a OMS ”lasă în evidență faptul că Oficiul țării OMS China a fost ”informat”de sediul OMS la Geneva, nu de autoritățile din domeniul sănătății din RPC”, conform concluziilor lui McCaul, care sunt acum verificate de cronologia revizuită a OMS.

Sursa de informatii este The White House care citează The Washington Free Beacon.

Articole asemănătoare

Oraşul vaccinează satul

Postat de - 26 iulie, 2021 0
FacebookTwitterInstituția Prefectului Județul Vâlcea ne informează că, în cadrul campaniei naționale de vaccinare ” Orașul vaccinează satul”, echipele mobile se…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *