Incendiu de proporții la un depozit de gunoi de grajd din Bălcești

1097 0

Un depozit de gunoi de grajd din județul Vâlcea arde de miercuri. Focul nu fusese încă stinspână ieri, la ora prânzului, fiind vorba despre zeci de focare, potrivit ISU Vâlcea.
Potrivit ISU, pompierii militari din Vâlcea au fost solicitați miercuri, la ora 14.40, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Bălcești, la un depozit de gunoi de grajd, aflat în administrarea unei societăți comerciale cu profil de creștere a păsărilor.
La fața locului a fost trimisă, inițial, o autospecială cu apă și spumă, însă, ulterior a fost nevoie de mai multe echipaje.
„Pentru stingerea incendiului, s-a trimis inițial la fața locului, o autospecială de stingere cu apă și spumă, pompierii militari acționând alături de membrii SVSU Bălcești. La scurt timp, s-au solicitat din partea administratorului depozitului mai multe utilaje (cisterne cu apă și buldoexcavatoare), pentru dislocarea gunoiului și stingerea focarelor. Până în acest moment, în zonă s-au folosit aproximativ 100 de tone de apă, operațiunea de stingere desfășurându-se și pe timpul nopții”, au anunțat reprezentanții ISU Vâlcea.
Suprafața în care reapar focarele este de 250 mp. Din fericire, zona în care se află depozitul este nelocuită, astfel că fumul nu afectează populația din localitate.

Articole asemănătoare

Bălcești

Postat de - 19 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterBălcești este un oraș în județul Vâlcea, Oltenia, România, format din localitatea componentă Bălcești (reședința), și din satele Benești, Cârlogani,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *