Hotărârea de a închide temporar Secția de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență

66 0

Comunicat de presa

În urma creșterii numarului de infectări cu SARS-CoV-2 la nivelul județului Vâlcea, Comitetul Director al Spitalului Județean de Urgență Vâlcea a luat astăzi hotărârea de a închide temporar Secția de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea și extinderea Secției de Boli Infecțioase, pentru a o putea folosi pentru tratarea pacienților confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

Deasemenea informam cetățenii că, în perioada 20 aprilie 2020 – 10 iulie 2020, Spitalul Județean de Urgență Vâlcea a efectuat peste 3800 de teste pentru depistarea SARS-CoV-2, dintre care 1218 în Laboratorul de Genetică Moleculară al Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

Facem apel catre toți cetațenii, să respecte măsurile de protecție, întrucât numai în acest mod putem evita aglomerarea spitalelor!

 

Departament de Comunicare al

Spitalului Județean de Urgență Vâlcea

Articole asemănătoare

Hagi, la 55 de ani.

Postat de - 5 februarie, 2020 0
FacebookTwitterFostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi,  împlineşte, azi, 55 de ani, transmite News.ro. Palmaresul lui…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *