Semnăturile pentru inițiativa cetățenească s-au strâns!

216 0

Acum, mergem mai departe cu petiția noastră și o trimitem direct la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, pe biroul domnului Primar Mircia Gutău! Vocile noastre, a celor cărora le pasă de viitorul orașului nostru, nu vor mai putea să fie ignorate!

Pe această cale, vreau să mulțumesc celor 7.546 de cetățeni care au semnat inițiativa cetățenească! Interesul vostru pentru o astfel de acțiune mă îndeamnă să merg înainte cu și mai multă înverșunare, hotărât că, împreună, putem să schimbăm soarta Râmnicului în bine!

După ani în care municipiul nostru a fost condus fară pic de viziune, după ani în care economia orașului a fost complet ignorată de către Primărie, după ce am rămas și fară industrie și investitori, e momentul să ne eliberăm de fantomele trecutului o dată pentru totdeauna! Împreună, formăm o forță a schimbării, o forță care nu poate să fie asuprită de despoți locali!

Citiți pe site-ul meu textul complet al inițiativei: www.virgilpirvulescu.ro

Articole asemănătoare

„Petalele Iubirii”

Postat de - 2 martie, 2021 0
FacebookTwitterJoi, 25 februarie, la sediul Societății Naționale Independente a Persoanelor cu Handicap din România , s-a derulat un eveniment aparte:…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *