ALTe zile FOLK – Summer Camp Brezoi

896 0

De data aceasta, Brezoiul domnilor Mugescu și Shell ne asteaptă cu trei zile de folk, cu alte nume din muzica de gen autohtonă. Periplul prin cele trei zile se va încheia cu ”greul” Nicu Alifantis, care nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Singura reapariție în summer-ul brezoian este a celor de la OCRU (Adrian Mărgineanu & Dorin Pitariu), un vâlcean, Adrian și un sibian, Dorin, cărora le-am luat un interviu data trecută, interviu care va fi publicat în editia on-line a Curierului de Râmnic joi, 16 iulie 2020, în avanpremiera celor trei zile.

Curierul de Râmnic

”Vă așteptăm să „împărtășim aceeași taină” de „cântec șoptit” și „câmpuri aurii” la Summer Camp Brezoi pe 17, 18 și 19 iulie 2020. ALTe zile FOLK de poveste la Brezoi împreună cu Nicu Alifantis, Marius Bațu, Trupa SPAM, The Storytellers (Marcian Petrescu & Mihai Tacoi), OCRU (Adrian Mărgineanu & Dorin Pitariu), Mircea Rusu Band, FolkFrate, Zoltan Butuc, Marius Matache Oficial, PICURI DE FOLK, Stefania Iacob, Gheorghe C-ntin (Padre) & Cristi Dumitrascu Oficial, Folk 2 Rock si Ana-Maria Ivan & Alex Gibson”(Mentor Rock)

https://www.facebook.com/asociatia.mentor.rock

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *