Regatul Unit întrerupe publicarea zilnică a numărului de decese in cazurile de coronavirus

132 0

Regatul Unit a anunţat sâmbătă că întrerupe publicarea zilnică a numărului de decese după infectarea cu coronavirus, din cauza suspiciunilor că bilanţurile anterioare ar putea fi exagerate, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Ministrul sănătăţii, Matt Hancock, a ordonat vineri revizuirea rapoartelor PHE privind epidemia de coronavirus, care includ şi decesele unor pacienţi vindecaţi de coronavirus care au murit ulterior „chiar şi de infarct sau călcaţi de autobuz după trei luni”.(sursa Hotnews)

Este evident că și la noi raportările au fost viciate de ”inteligența” sefilor DSP din județe dar și a lanțului ierarhic superior.

Nimeni nu neagă COVID-ul.

Deranjează modalitatea de a face bine cu forța, de a arata obstentativ că ni se face bine, scoaterea în fată a nulităților angajate politic în funcții de conducere în sănatate și obstinența cu care se refuză tratamente pe care alții deja le folosesc.

Regatul Unit s-a deșteptat.Noi?

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Cezar Petrescu

Postat de - 10 martie, 2021 0
FacebookTwitterRomancier, nuvelist, traducător şi gazetar român, scriitor fecund, care aspira să scrie o nouă „Comedie umană”, o cronică românească a…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *