DNA i-a deschis dosar lui Tomac în ”Scandalul FSB”! 127.000 de ruși!

952 0

Pentru că în urma dezvăluirilor din ”Național” din data de 20 mai 2020, când ziarul titra ”Cutremur! Orban trecut de SUA pe lista neagră a FSB”, Direcția Națională Anticorupție i-a deschis dosar penal președintelui PMP! Numele lui Eugen Tomac regăsindu-se inclusiv în mai multe note contrainformative care  ar confirma  pe deplin concluziile ”deciziei istorice” a Anei Birchall, fostul minsitru al Justiției care a ”rupt pisica” fenomenului acordării a sute de mii de cetățenii de către ANC pentru ruși și ucraineni fără nicio legătură cu statul român!

127.000 de ruși!

Americanii ar fi luat foc când ar fi aflat că în spatele unui troc politic între Ludovic Orban și Eugen Tomac pentru voturile PMP din Parlament, premierul i-ar fi ”predat” ANC-ul acestuia din urmă.

Cititi: https://www.national.ro/dezvaluiri/basescu-in-corzi-dna-i-a-deschis-dosar-lui-tomac-in-scandalul-fsb-690780.html

Incredibil! Nu l-am crezut pe Radu Moraru când, într-o emisiune la Nasul TV, discuta de un dosar ”greu” al lui Eugen Tomac de la DNA.

Se pare că dosarul acesta a plecat chiar de la Cătălin Predoiu, ministrul Justitiei, acesta fiind ocupat cu strategia comună stabilită cu ambasadorul american Adrian Zuckerman privind destructurarea clanurilor interlope.

Curierul de Râmnic.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *