Semnare contracte rețeaua de termoficare

544 0

COMUNICAT DE PRESĂ

Astăzi, 5 ianuarie 2021, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a semnat trei contracte de proiectare și execuție lucrări, din totalul de patru, care vizează reabilitarea anumitor tronsoane din rețeaua de termoficare a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Proiectul, finanțat din fonduri europene, are o valoare totală de aproximativ 17 milioane euro și presupune reabilitarea a 3,25 km rețea primară și 10,033 km rețea secundară de termoficare, lucrări care să conducă la reducerea pierderilor în rețea și, implicit, la creșterea eficienței energetice în sistemul de încălzire.

„Iată că, la început de an, semnăm trei contracte pentru reabilitarea rețelei de termoficare a municipiului Râmnicu Vâlcea. CJ Vâlcea a desfășurat o procedură de achiziție publică pe loturi, iar în urma procedurii au fost atribuite loturile 2, 3 și 4. Pentru lotul 1 a fost depusă o contestație care se află în analiză. În final, prin acest proiect, pe lângă reducerea pierderilor în rețea și creșterea eficienței energetice, beneficii vor avea și vâlcenii, care vor plăti mai puțin pentru apă caldă și căldură.”Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Compartimentul Comunicare, Relații Publice.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *