Președintele Trump: „Suntem foarte aproape de vaccin”

478 0

Președintele Trump: „Suntem foarte aproape de vaccin”.  ”Rata mortalității în caz continuă să scadă”

Președintele Trump i-a informat aseară pe americani despre continuarea luptei la nivel național împotriva coronavirusului. Ca urmare a răspunsului rapid și agresiv al Administrației la hotspoturile recente, în prezent nu există solicitări de echipamente libere din partea guvernatorilor.

Cazurile care necesită spitalizări continuă să scadă, iar decesele au scăzut cu 75 la sută de la jumătatea lunii aprilie. Administrația colaborează cu numeroși parteneri pentru a accelera dezvoltarea unui vaccin, iar două posibilități vor ajunge în etapa finală a studiilor clinice în această lună. „Acest lucru a fost realizat într-un timp record”, a declarat președintele Trump.

„În cele din urmă, scopul nostru nu este doar să gestionăm pandemia, ci să-i punem capăt. Vrem să scăpăm de ea cât de repede putem”, a spus președintele. „Acesta este motivul pentru care obținerea unui vaccin rămâne o prioritate de top.”

„Pfizer a declarat miercuri că a semnat un pact de 1,95 miliarde dolari pentru a oferi guvernului SUA  100 de milioane de doze ale unui vaccin COVID-19. Americanii vor primi vaccinul gratuit, a declarat compania farmaceutică… Pfizer a spus că este pe cale să înceapă următorul studiu de siguranță și eficacitate la sfârșitul acestei luni, și este cu scopul de a solicita revizuire a reglementării cât mai curând octombrie”, aimee Pichi scrie pentru CBS News.

The White House

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *