Lansarea proiectului: Creșterea eficienței energetice a clădirii – Grădiniței cu program prelungit Traian

417 0

Comunicat de presă

 „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Râmnicu Vâlcea anunță lansarea proiectului Creșterea eficienței energetice a clădirii – Grădiniței cu program prelungit Traian, finanţat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C5 – Valul Renovarii.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Coordonator de investiții pentru Planul Național de Redresare și Reziliență și Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Râmnicu Vâlcea în calitate de Beneficiar au semnat contractul de finanțare nr. 19631/16.02.2023 pentru proiectul Creșterea eficienței energetice a clădirii – Grădiniței cu program prelungit Traian.

Obiectivul proiectului îl reprezintă renovarea energetică moderată a clădirii Grădiniței cu program prelungit Traian, situată în Strada Grigore Procopiu, nr. 8, Municipiul Râmnicu Vâlcea, Județul Vâlcea.

Principalele categorii de lucrări de intervenție propuse sunt: • Lucrări de reabilitare termică a anvelopei (izolarea termică a fațadei – parte vitrată și parte opacă, izolarea termică a soclului, izolarea termică a planșeului de peste ultimul nivel, izolarea termică a planșeului peste subsol); • Lucrări de montare a sistemelor alternative de producere energie – panouri solare si fotovoltaice• Intervenții la sistemele de iluminat și de incendiu; • Montare instalație proprie de detecție, semnalizare, alarmare la incediu și sistem de desfumare.

Valoarea totală a proiectului este 4.415.301,55 lei din care:

  • Valoarea eligibilă din PNRR: 3.710.337,44 lei,
  • Valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR: 704.964,11 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 luni, conform contractului de finanțare, respectiv  din data de 02.03.2023 până în 02.03.2025.

Cod proiect: C5-B2.1.a-1687

Date de contact: Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Strada General Praporgescu, nr. 14, Județul Vâlcea, Municipiul Râmnicu Vâlcea Telefon: 0250.731.016; Fax: 0250.731.843, Website: www.primariavl.ro, E-mail: primaria@primariavl.ro

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *