Erorile laboratoarelor pun sub un grav semn de întrebare veridicitatea cifrelor cazurilor Covid, raportate zilnic de autorități

283 0

”Trebuie să ai o anumită pregătire, să fii biolog specialist în genetică, genetician, medic de medicină de laborator, pentru că pot apărea niște grafice care trebuie interpretate. Iar dacă nu știi să interpretezi graficele respective poate să-ți dea niște rezultate care nu sunt conforme. În rețeaua publică din România angajați cu normă întreagă sunt doar 5 medici geneticieni, pentru că cei mai mulți s-au dus în privat, din cauza faptului că Ministerul Sănătății a scos postul de rezidențiat. Biologii din laboratoare trebuie să aibă, ca și medicii, o anumită pregătire care să-i ofere cunoștințele necesare pentru a interpreta și a face analizele genetice”, ne-a declarat prof.dr.Vlad Gordoza, președintele Societății Române de Genetică Medicală.

Credeați cumva că așa-zisul idol al maselor, maestrul salvărilor, Raed, are biologi câtă frunză, câtă iarbă? A citit el vreun tratat de imunologie sau epidemiologie?

Sau rafilianul plătit de OMS?

Ministrul Tătaru confirma semnalele trase de geneticieni.”Unele teste pot fi fals pozitive sau fals negative, în funcție de aparat, în funcție de cel care le prelucrează, în funcție de loc. Poți să ai un test fals negativ, după 2-3 zile, iar apoi să fie pozitiv. Testele se pot negativiza sau pozitiva”.

Cel mai vehement contestatar al deciziilor luate de guvernanți, profesorul Vasile Astărăstoaie, confirmă și el.”Eu mi-am început activitatea ca medic la genetică medicală. Am fost în laboratorul unei doctorițe excepționale. De acolo știu ceva genetică. PCR este o tehnică de genetică moleculară. Nu o poate face oricine, nu o poate face orice laborator. Din 130 de laboratoare care făceau PCR, câte au fost acreditate şi câte din persoanele respective au atestat de laborator genetică moleculară? Erori pot apărea de la recoltare, de la prelucrare și de la interpretarea rezultatelor”

Și de aici apar erorile de guvernare și o turmă care, de frica morții, acceptă masca sau ”masca”.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *