Președintele Trump a luat măsuri istorice pentru a reduce costurile medicamentelor

583 0

Președintele Trump a luat măsuri istorice pentru a reduce costurile medicamentelor. Se aude domnule Orban?

Președintele Trump a semnat patru ordine executive zdrobitoare vineri, care împreună va reduce semnificativ costul medicamentelor prescrise în timp ce creșterea accesului la medicamente de salvare a vieții, ar fi insulina:

Primul ordin direcționează federal calificat centre de sănătate pentru a trece de-a lungul reduceri masive la insulină și epinefrina de la companiile de droguri la americani cu venituri mici.

Al doilea ordin va permite importul în condiții de siguranță, juridice de medicamente prescrise din Canada și alte țări în cazul în care prețul pentru medicamente identice este mai mic.

Cea de-a treia comandă va interzice tranzacțiile secrete dintre producătorii de medicamente și intermediarii „manager de beneficii” ai farmaciei, asigurându-se că pacienții beneficiază direct de reducerile disponibile la ghișeul farmaciei.

Al patrulea ordin asigură Statele Unite plătește cel mai mic preț disponibil între țările avansate din punct de vedere economic pentru Medicare Partea B medicamente. Statele Unite plătesc adesea cu 80 la sută mai mult pentru aceste medicamente decât alte națiuni dezvoltate.

„Cele patru ordine pe care le semnez astăzi vor restructura complet piața medicamentelor eliberate pe bază de rețetă, în ceea ce privește prețurile și orice altceva, pentru a face aceste medicamente accesibile și accesibile tuturor americanilor”, a declarat președintele Trump.

În 2018, medicamentele eliberate pe bază de rețetă au înregistrat cea mai mare scădere anuală a prețurilor din mai mult de jumătate de secol. Media primelor de bază pentru planurile medicare partea D de medicamente eliberate pe bază de rețetă au scăzut cu 13,5% din 2017, economisind beneficiari cu 1,9 miliarde de dolari în costuri de primă. Cele patru ordine executive de vineri se bazează pe acest progres crucial.

The White House

Se aude domnule Orban? Se aude domnule Tătaru?

Se aude domnule Iohannis?

Se aude popor român?

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *