VIDEO Curierul de Râmnic |“Semne și semnificații plastice”

896 0

Curierul de Râmnic a primit cu plăcere și interes, că de fiecare dată, invitația la una din expozițiile desfășurate în contextul ZILELOR IMNULUI NAȚIONAL, la Muzeul Județean “Aurelian Sacerdoțeanu’’, în colaborare cu Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradițonale Vâlcea.

“Semne si semnificatii plastice” este  și un îndemn de a admira creațiile interesante, frumoase, pline de sensibilitate și semnificații ale artiștilor plastici, Gabriela Talabă, Diana Maria Mitulescu, Ionela Doleanu.

Un cumul de pictură clasică  și contemporană,  cele două artiste doresc să  pună  în evidență și  să aducă  în actualitatea cotidiană a semnelor și semnificațiilor, tradițiilor din viața satului românesc.

Alături de doamna Mioara Plop Comănescu- consultant artistic, doamna Amalia Boari de la Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea , am remarcat intervenția domnului Silviu Popescu, directorul ziarului Curierul de Râmnic. Printre invitații de marcă s-a aflat și  artiști vizuali : Sergiu Plop, Gabriel Medvedov, Violeta Țuicu și  alți admiratori ai artelor frumoase.

Vă recomandăm cu drag să vizitați aceasta expoziție!

Corina Enache (Curierul de Râmnic)

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *