Obiectiv principal Virgil Pîrvulescu, salariul minim net la 3000 de lei!

660 0

Virgil Pîrvulescu, candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea, susține că va reuși să majoreze salariul minim net al râmnicenilor la 3000 de lei, prin atragerea investitorilor care până acum au ocolit orașul nostru din cauza unor neînțelegeri cu actuala administrație locală.

Pîrvulescu declară că salariul minim net va crește, odată cu atragerea investitorilor în Râmnicu Vâlcea, prin oferirea unor facilități fiscale antreprenorilor care vor să-și deschidă o afacere în municipiu, precum scutirea de la plata impozitul pe clădiri, pe o perioadă de șapte ani.

Mai mult, Virgil Pîrvulescu își dorește atragerea de investitori și în zona platformei chimice, care în prezent se află în pragul falimentului. În calitatea sa de primar, candidatul PNL va încheia parteneriate publice-private și va face toate demersurile pentru a pune terenurile din zona platformei chimice la dispoziția investitorilor interesați. Vor avea de îndeplinit o singură condiție – să creeze minim 3 000 de locuri de muncă și să ofere un salariu minim net de 3 000 de lei.

Industria IT are și ea un rol important în dezvoltarea orașului, spune Pîrvulescu, acesta dorindu-și finanțarea a cel puțin 100 de business-uri din domeniul informaticii și tehnologiei, un domeniu foarte bine plătit.

“Din păcate, municipiul Râmnicu Vâlcea nu a avut parte de o strategie de dezvoltare durabilă. Din punct de vedere economic, lucrurile s-au făcut prin cârpeli și decizii după ureche. De aceea, am rămas mult în urmă la un capitol vital în viața comunității noastre, DEZVOLTARE. Primarul este cel care își poate pune amprenta la modul decisiv, primarul este cel care este obligat să se asigure că cetățenii orașului au un salariu bun și un trai decent. Din păcate, până acum nu a existat interes și pricepere în acest sens. În acest moment suntem printre orașele cu cele mai mici salarii, deși potențialul nostru este uriaș. „Deschidem orașul” nu este doar un slogan, este o necesitate”, a conchis Virgil Pîrvulescu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *