VIDEO Curierul de Râmnic | Crai Nou, la Teatrul Ariel

348 0

“Crai Nou”, un spectacol nou, extrem de interesant și pe placul publicului , așa cum ne-a obișnuit și ne încântă de fiecare dată Teatrul Ariel.

În colaborare cu Grupul Primavera și cu aportul deosebit al coregrafului Alexandru Runceanu, talentatele actrițe Anca Olteanu și Mihaela Mihai au adus un omagiu personalităților feminine ale României care au ramas în istorie, memoria și sufletele tuturor. Cu acompaniamentul de excepție al doamnei Galina  Nemțanu și domnilor Victor Nemțanu, Vladislav Răilean, Pavel Gheorghe Marius s-a creat  și de data aceasta după părerea mea, o atmosferă pe placul spectatorilor dornici de puțină relaxare care încearcă să ne facă să uităm pentru câteva momente de grijile de zi cu zi.

„Un spectacol ce îmbină veselia, zâmbetul, cu poezia, filmul, dansul, muzica și reîntâlnirea cu personaje feminine, reale, ale României.

„Crai Nou” este realizat ca un semn de recunoștință pentru reginele României și personalitățile feminine care au schimbat percepții, destine, oameni, prezentat într-o ipostază inedită, ce îi va conduce pe spectatori într-o nouă dimensiune a culturii, cultura clasică, în care esența omului se regăsește și creează.

Un spectacol document, despre măreția și frumusețea României, prezentat într-o atmosferă tradițională, sensibilă, care îmbină ideea unui mit popular: Aceea că luna nouă poate aduce fericirea celor îndrăgostiți.” (Regizor spectacol-Mihaela Mihai)

Coloana sonoră:

Crai Nou – Ciprian Porumbescu

Maria Tănase – Mărioară de la Gorj

Anda Călugăreanu – O portocală

Am iubit doi ochi albaștri – Romanță

Distribuția:

Anca Olteanu

Mihaela Mihai

Alexandru Runceanu – coregrafie

Grupul Primavera:

Galina Nemțanu – pian

Victor Nemțanu – contrabas

Vladislav Răilean – vioară

Pavel Gheorghe Marius – vioară

 Curierul de Râmnic a participat cu mare interes și plăcere la spectacolul „Crai Nou”,  prezentat vineri, 7 august în premieră la Râmnicu Vâlcea, primul eveniment din Râmnic, ce a adus împreună teatrul, filmul, muzica live, dansul și istoria României.

Corina Enache

Articole asemănătoare

DIVITES BONITATEM

Postat de - 4 martie, 2020 0
FacebookTwitterIpocrizia oamenilor care se cred speciali şi au avantaje speciale, într-o lume cu memoria din mămăligă pelagroasă. E super groasă,…

Cele mai așteptate evenimente de fashion in anul 2020

Postat de - 18 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterAnul 2020 se anunță un an în forță pentru lumea modei. Influencerii în modă au lansat deja cele mai îndrăznețe trenduri și multe dintre acestea vor fi prezentate la cele mai râvnite evenimente fashion ce așteaptă să fie lansate în acest an. 1. Athens Fashion Trade Show Încă din această lună, podiumurile pregătesc locul pentru cele mai frumoase și elegante ținute premiate la Athens Fashion Trade Show, pe…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *