Președintele interimar PSD Romania este de fapt Eugen Orlando Teodorovici!

582 0

”În considerarea celor de mai sus, în prezent subsemnatul Eugen Orlando Teodorovici, în calitate de președinte executiv al PSD, sunt singurul membru al organelor de conducere executivă ale partidului aflat în continuare în funcție,

Vă solicit să luați act de cele mai sus indicate și de faptul că subsemnatul dețin în mod legal și statutar funcția de președinte executiv al PSD, cu atribuțiile pe care Legea nr. 14/2003 și Statutul PSD le stipulează cu privire la aceasta.

Depun prezenta adresă cu scopul de a asigura corecta informare atât a instituțiilor publice având competențe în organizarea și funcționarea partidelor politice (printre care Autoritatea Electorală Permanentă), precum și a terților, pentru asigura corecta respectare a caracterului de informație de interes public al datelor din Registrul partidelor politice, statuat de art. 49 alin. (3) din Legea nr. 14/2003”, arată unul din documentele publicate pe Facebook de senatorul PSD.

Eugen Teodorovici, care și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al PSD, vrea să fie recunoscut oficial de Autoritatea Electorală Permanentă și de instituțiile cu atribuții în domeniu drept singurul membru al conducerii executive a social-democraților care încă este în funcție, formulând o cerere în acest sens la Tribunalul București.(evz.ro)

Înseamnă că toate actele semnate de conducerea ”necivilă” a lui Ciolacu sunt nule.

Înseamnă că, dacă sunt liste de candidați depuse cu semnătura lui Ciolacu, acelea sunt nule!

Dacă Teodorovici va avea câștig de cauză, PSD-ul se va reforma din temelii.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *