Toate statele lumii sunt datoare. Stie cineva cui anume?

893 0

Datoria globală a ajuns la 253.000 de miliarde de dolari! Toate statele lumii sunt datoare. Chiar și SUA, China, Germania sau Japonia. Pare surprinzător, nu-i așa, să afli, spre exemplu, că bogata și performanta Japonie are o datorie externă echivalentă cu peste 200% din propriul său PIB…

Daniel Roxin, cunoscutul realizator de emisiuni cu caracter istoric și nu numai a scris aceste lucruri într-un excelent articol pe care-l puteți citi aici:

Datoria globală a ajuns la sfârșitul lui 2019 la 253.000 de miliarde de dolari. Toatele statele lumii sunt datoare! Dar cui, că suntem doar noi pe planetă?

Și întrebarea cheie, cui, că suntem doar noi pe planetă?

Înțelegeți de ce lumea asta are nevoie de o atitudine ca cea a Președintelui Trump. De ce trebuie să renască patriotismul și naționalismul?

Pentru că toți oamenii sunt datori cuiva. Pentru că tu, ca om, chiar dacă personal nu ai o datorie la cineva, tot ești dator prin faptul că plătești impozite mult prea mari ca să acoperi datoriile pe care statul tău și clasa sa politică le-au făcut, chipurile, ca să o duci tu mai bine.

Faptul că pur și simplu trăiesti, te face dator. Și datoria ta crește împreună cu generațiile ce vin, copii, nepoți.

Datoria asta este în mâinile câtorva, creată prin inginerii financiare, unde matematica este anulată de calcule aburitoare bazate pe teorii ale probabilităților cel puțin ciudate.

Și acei câțiva controlează lumea cu aceste datorii.

De ce credeți că a crescut infracționalitatea în lume? Pentru că ”punitivitatea” este excesivă!

Și astfel, toată averea ta nu mai e a ta, chiar dacă ai titlul de proprietate pe ea!

” Aceasta este schema după care Sistemul Financiar Global (numit de unii Oculta Financiară), un adevărat Imperiu al Noii Ordini Mondiale, se îmbogățește tot mai mult, în timp ce țările sunt tot mai îndatorate. Aceasta este, zic eu, schema de cucerire a Planetei. Încet și sigur. Cu sprijinul guvernelor corupte și incompetente, care le fac jocul, cu sprijinul mass-mediei care este sub controlul lor.

De aici, până la Guvernul Global cu care tot suntem amenințați, nu mai sunt decât câțiva pași. Pentru că, în realiate, pe Terra trăiesc două lumi: cea a lor, a păpușarilor financiari care se cred elitele planetei, și a noastră, a celorlalți, a fraierilor manipulați să le facă jocul!”(Daniel Roxin)

 

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *