Virgil Pîrvulescu: „Trebuie să oferim suport pentru antreprenorii locali”

630 0

Virgil Pîrvulescu susține că antreprenorii locali din Râmnicu Vâlcea au nevoie de sprijinul Administrației Publice Locale, astfel că, în calitate de primar și cu ajutorul echipei sale, va pune bazele unui centru pentru Dezvoltarea IMM-urilor din orașul nostru.

Centrul pentru Dezvoltarea IMM nu va fi un departament destinat proiectelor Primăriei, ci va fi un serviciu care va ajuta IMM-urile locale să identifice și să acceseze Fonduri Europene, Granturi Internaționale, să atragă Fonduri de Investiții sau Împrumuturi comerciale avantajoase.

„În momentul de față discutăm despre o multitudine de oportunități financiare pentru antreprenori, fie că afacerea lor este la început de drum, fie că aceasta se află într-un stadiu mai avansat de dezvoltare. De cele mai multe ori, însă, aceste oportunități nu sunt fructificate, pentru că afaceriștii, din lipsă de timp sau din cauza lipsei de experiență în domeniu, ratează aceste proiecte și programe. Aici trebuie să intervină Administrația Publică Locală, care trebuie să înțeleagă o dată și pentru totdeauna că orice investiție locală este extrem de importantă. Astfel, am gândit, împreună cu echipa mea, acest Centru de Dezvoltare IMM care va fi susținut financiar de către Primăria Râmnicu Vâlcea. Aici antreprenorii vor primi consultanță și vor fi ajutați să acceseze programe de finanțare europene sau guvernamentale, în funcție de nevoile pe care le au și ale afacerii deținute.”, susține candidatul PNL.

Centrul de Dezvoltare IMM va fi plătit în funcție de performanță, declară Pîrvulescu, care este de părere că mediul privat autohton trebuie sprijinit și încurajat să se dezvolte, pentru a fi competitiv la nivel național și internațional.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *