PNL stă bine și în comune. La Șirineasa, Luca Ion Cătălin conduce în sondaje

519 0

Cu câteva zile înaintea zilei decisive a votului, PNL Vâlcea a primit rezultatele unuor sondaje efectuate, în județ. Ele confirmă ceea ce liderul Cristian Buican a afirmat, în repetate rânduri, că liberalii nu se dau bătuți și că vor produce multe surprize.

Conform acestor sondaje, efectuate de un institut serios din Capitală, liberalii stau foarte bine în toate marile orașe ale județului, precum și în toate comnele din sud, unde votul liberal este constant, de câteva mandate.

O să revenim cu cifrele, pentru orașe. În mod surprinzător, observăm că liberalii atacă, la baionetă, fiefurile PSD, cu șanse mari de victorie. Un singur exemplu, pentru azi, Șirineasa. Aici, candidatul PNL, Luca Ion Cătălin se distanțează de contracandidatul PSD, eternul Ion Streinu. Liberalul are 33,8 în sondaje, la distanță de aproape 5 procente față de urmăritorul său.

Este interesant de observat, de asemenea, ce distanță mare este între competitori. Candidatul AUR, Nicolae Abadei, are doar 3,5 la sută, în acest sondaj, ceea ce spulberă mitul unui pericol, din partea partidului lui Simion.

17,5 la sută nu au răspuns, în cadrul acestui sondaj, ceea ce ne arată că există încă potențial de creștere, pentru candidați.

Șirineasa este un punct important pe harta alegerilor locale, din Vâlcea. La ultimul recensământ au răspuns 2099 locuitori. Ion Streinu, PSD, este în funcție din 2016.

Alegătorii vâlceni vor schimbare. Vom urmări, cu atenție, cum va decurge ultima săptămână de campanie și la Șirineasa, dar și în alte comune și orașe și vă vom vă ține la curent.

Votul tuturor contează, ieșiți la vot! (CDR)

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *