Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord schimbă sediul secției

647 0

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord schimbă sediul secției consulare a Ambasadei României la Londra într-o zonă mult mai accesibilă pentru cetăţenii români

O veste excelentă adusă românilor din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord de ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache: „Am semnat contractul pentru spațiul care va găzdui viitorul sediu al Secția consulară a Ambasadei României la Londra, un spațiu modern și adecvat numărului și ritmului de servicii consulare impuse de dimensiunea comunității românești din Regatul Unit, scrie https://www.romani.co.uk, preluat de Romanian Global News.

Va fi o locație ușor accesibilă, mult mai spațioasă, care va permite procesarea unui număr mai mare de solicitări, respectând inclusiv rigorile acestei perioade speciale, în care distanțarea socială este atât de importantă.

Mulțumesc tuturor colegilor din Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania, și în primul rând ministrului Bogdan Aurescu, care au înțeles că nu se mai putea continua în această formulă și ne-au sprijinit în acest demers de a muta sediul Secției Consulare Londra.

Urmează etapa amenajării acestui spațiu. Se va lucra în ritm alert pentru a finaliza cât mai rapid acest proces.

Mulțumesc pentru răbdare și înțelegere tuturor românilor din UK care în această perioadă complicată vor solicita servicii consulare. Vom avea în vedere ca situațiile care nu suportă amânare să fie rezolvate prompt.

Modernizarea rețelei consulare din UK este o prioritate a mandatului meu de ambasador. Comunitatea românească a crescut foarte mult în ultimii 10-15 ani, ceea ce ne obligă la o adaptare a rețelei consulare la nivelul acestei comunități”.

ROMANIAN GLOBAL NEWS

Articole asemănătoare

Cu drag, din România!

Postat de - 17 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterCu drag din România! Sute de cărţi în limba română au ajuns pe rafturile bibliotecii şcolare din satul Semeni, raionul…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *