Continuă filmările pentru un lungmetraj românesc la Râmnicu Vâlcea

808 0

Filmările pentru un film românesc, demarate la începutul lunii august, continuă la Râmnicu Vâlcea.

Pe parcursul producției filmului, vor fi organizate și unele blocaje rutiere necesare filmărilor într-unele dintre locații. În perioada imediat următoare, sunt anunțate blocaje rutiere în următoarele zile: luni, 31 august, în intervalul orar 08:00 – 15:00 – blocaj intermitent pe Str. Straubing și pe Str. Fețeni; marți, 1 septembrie, în intervalul orar 08:00 – 15:00 – blocaj intermitent pe Str. Fețeni.

Filmul reprezintă primul lungmetraj al lui Octav Chelaru, regizor ale cărui scurtmetraje anterioare au fost întâmpinate de succes festivalier, ultimele două având premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Locarno.

Filmul este o co-producție România – Germania – Serbia și este produs de casa de producție deFilm, avându-l ca producător pe Radu Stancu, în co-producție cu Germania, prin casa de producție 42film, și Serbia, prin casa de producție EED Productions.

Filmările pentru această producție au loc în exclusivitate în Râmnicu Vâlcea și împrejurimi, echipa de filmare fiind prezentă într-o serie de locații private, precum și locații din domeniul public. Filmările se vor desfășura până în data de 11 septembrie 2020.

Din distribuție fac parte Mălina Manovici, Alexandru Papadopol și Sergiu Smerea, în roluri principale, iar actorii Richard Bovnoczki, Ana Maria Moldovan, Marian Râlea și Gabriel Spahiu în roluri secundare.

Filmul este o producție susținută de Centrul Național al Cinematografiei din România, de programul Uniunii Europene MEDIA – Europa Creativă, precum și de partenerii străini din Germania (Mitteldeutsche Medienförderung) și Serbia (Centrul Filmului din Serbia). Filmările sunt realizate cu sprijin local din partea Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *