APIA efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor

103 0

COMUNICAT DE PRESĂ

 Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, aduce la cunoștința opiniei publice că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, pentru cererile depuse în luna iulie 2020, aferente serviciilor prestate în luna iunie și trimestrul al II-lea 2020.

Suma totală autorizată la plată este de 15.471.469,19 lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru un număr de 87 de solicitanți care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare.

La nivelul Agenției de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Vâlcea suma totală autorizată la plată pentru această formă de ajutor de stat este de 331.174,87 lei, pentru un număr de 3 solicitanți, reprezentând asociaţii agricole din sectorul creşterii animalelor.

SERVICIUL RELAŢII CU PUBLICUL ŞI COMUNICARE

Articole asemănătoare

Acordurile ”Artemis”

Postat de - 14 octombrie, 2020 0
FacebookTwitterNASA a anunțat marți că șapte țări au semnat ceea ce numește „Acordurile Artemis”, un text care dorește să încadreze…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *