The New York Times: 90 la suta dintre cei testați pozitiv cu COVID-19 NU sunt contagiosi

527 0

New York Times a constatat că până la 90% dintre persoanele care au fost testate pozitiv pentru COVID-19 au cantități atât de insignifiante de virus încât nu trebuie să fie izolate sau monitorizate. „Majoritatea acestor persoane nu sunt susceptibile de a fi contagioase, iar identificarea lor poate contribui la blocaje care împiedică găsirea la timp a celor care sunt contagioși”, se arată în articolul publicat de NY Times.

În Statele Unite, au fost anunțate aproape 6,2 milioane de cazuri de coronavirus și 187.524 de decese. Cu toate acestea, săptămâna trecută, CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor) a publicat o constatare conform căreia doar 6% din decesele atribuite COVID-19 au inclus noul coronavirus ca singură cauză pe certificatele de deces.(sursa ActiveNews.ro)

Aproximativ 94% dintre cei care au fost considerați că au murit din cauza COVID-19 au avut alte „comorbidități”, se spune pe site-ul CDC.

Printre acestea s-au numărat gripa și pneumonia, insuficiența respiratorie, boala hipertensivă, diabetul, stopul cardiac, insuficiența cardiacă, insuficiența renală, cancerul, leziunile intenționate și neintenționate și otrăvirea.

Citește mai mult: ActiveNews.ro

Cunoscutul realizator de televiziune, Daniel Roxin, a adăugat o notă la articol: Să nu credeți cumva că prezentarea realității de către americani va schimba politica autorităților românești care internează „asimptomatici” cu forța (mulți dintre ei testați greșit pozitivi). Nu, în joc sunt bani mulți și bolnavii cu simptome, dar și asimptomaticii, sunt o pretext serios de muls  bugetul pentru sănătate.

Noi credem că dacă o țară ca SUA, cea mai dezvoltată din punct de vedere tehnologic, prin marea ei presă, dă publicului asemenea informații, nu văd de ce țara noastră nu ar ține cont de ele.

Depinde, de la țară la țară, cât de obedient ești ca și conducător și către cine. Populația nu contează. Doar cotizează.

Curierul de Ramnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *