Contractul pentru cea mai sofisticată  secțiune din autostrada Pitești-Sibiu va fi semnat curând.  Varianta cu chinezii a căzut

423 0

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a respins, pe 13 octombrie, contestația chinezilor de la China Railway cu privire la rezultatul licitației pentru realizarea secțiunii 4 Tigveni – Curtea de Argeș a Autostrăzii Pitești – Sibiu. Săptămâna viitoare va fi semnat contractul cu firma declarată câștigătoare, respectiv austriecii de la Porr.

„După finalizarea procedurilor administrative, CNAIR va semna contractul de proiectare și execuție pentru Lotul IV, Tigveni – Curtea de Argeș, cu compania austriacă Porr. Este un tronson cu lungimea de zece kilometri al Autostrăzii Pitești – Sibiu. Una dintre lucrările principale ce urmează a fi realizate pe acest tronson este construirea unui tunel cu o lungime de 1.350 metri.

Proiectul include și două poduri, trei viaducte și un nod rutier. Cel mai lung viaduct va avea o lungime de 630 de metri.

Articole asemănătoare

Informare Cancelarie Prefect

Postat de - 2 octombrie, 2020 0
FacebookTwitterMINISTERUL AFACERILOR   INTERNE INSTITUȚIA  PREFECTULUI – JUDEȚUL VÂLCEA CANCELARIE PREFECT PRECIZARE DE PRESĂ   Având în vedere discuțiile și interpretările…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *