Premierul Ludovic Orban, în vizită la Vâlcea

366 0

 În data de 12 septembrie 2020, Prim-ministrul guvernului, domnul Ludovic Orban, va fi prezent în judeţul Vâlcea pentru o vizită de lucru având ca scop obiectivele de investiţii care sunt fundamentale pentru Vâlcea.

Primul punct de întâlnire va avea loc la ora 09:00, anume la Instituția Prefectului Vâlcea pentru semnarea contractului POIM (Programul Operaţional Infrastructură Mare), în prezența doamnei subprefect Carmen Popescu, a domnului deputat Cristian Buican și a domnului senator Romulus Bulacu. Programul este dedicat proiectului de introducere  şi extindere a reţelelor de apă şi canal în localităţile vâlcene. Pentru acest proiect vor fi destinaţi 216 de milioane de euro, pentru un total de 34 de localităţi.

A doua vizită este programată pentru orele 10:30–10:45 la Platforma Chimică Râmnicu Vâlcea. În această zonă importantă  va fi prezentat proiectul intitulat „PARC INDUSTRIAL”.

La sfârşitul prezentării, va avea loc o conferință de presă în aer liber susţinută de către domnul premier Ludovic Orban. Această conferinţă va fi deschisă de către președintele Cristian Buican, iar la final vor fi declarațiile domnului premier Ludovic Orban, urmate de întrebările adresate celor prezenţi.

Ultima vizită din program va avea loc la  SC MINET SA, un important producător de textile neţesute din România, fiind la ora actuală una dintre cele mai importante firme româneşti cu o asemenea producţie şi singurul producător din România de geosintetice pentru infrastructură şi construcţii.  Orele de începere vor fi 11:45 – 12:45, iar aici va fi prezentat şi proiectul „DRUM EXPRES” Rm Vâlcea – Tigveni de care municipiul Râmnicu Vâlcea are nevoie pentru a se conecta la autostrada Piteşti-Sibiu şi, implicit, garantarea conectării la dezvoltare şi modernizare.

 

Filiala PNL Vâlcea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *