Steliștii au luat tot aurul la tenis de masă!

535 0

Pentru prima data de la înființarea clubului, de acum cinci ani, fetele și băieții de la CSA Steaua au ieșit campioni naționali pe echipe.

Bucurie mare la tenis de masă! La primul concurs de după Pandemie, SuperLiga Națională, fetele și băieții de la Steaua au făcut spectacol și au câștigat pentru prima dată de la înființarea clubului, medaliile de aur pe echipe.

Deși de 4 zile e pe antibiotice și a jucat cu o durere acută de măsea, toate acestea nu au impiedicat-o pe Bernadette Szocs să fie liderul echipei și să câștige în decisiv.

„Sunt fericită pentru că acesta a fost obiectivul de când am decis să joc pentru Liga României. Sunt doar de un an la Steaua și mă bucur că am reușit să aduc atâtea medalii”- Bernadette Szocs, jucătoare a echipei  CSA Steaua, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

„Sunt foarte fericită că am reușit să câștigăm acest campionat, ne doream de foarte mult timp, de când am format această echipă să câștigăm și mă bucur că am revenit cu bine după Pandemie” –Andreea Dragoman, jucătoare a echipei  CSA Steaua București.

„Mă bucur enorm că suntem înapoi în sala de tenis de masă. Acesta a fost primul pas de care m-am bucurat, acum, că am luat și titlul, este cu atât mai bine” –Andrada Vincze, jucătoare a echipei CSA Steaua București.

Viitorul sună bine și la băieți

Cei care au produs surpriza în SuperLiga Națională sunt cei 3 puști minune de la Steaua, de 15 si 16 ani. Darius Movileanu, Eduard Ionescu și Andrei Tomică, antrenați de Andrei Filimon, i-au învins în finală pe băieții de la Mioveni și au plecat acasă cu aurul la echipe.

„Această medalie reprezintă o bucurie foarte mare și neașteptată, ne bucurăm enorm că am reușit să luăm locul 1” – Andrei Tomică, jucător al echipei CSA Steaua București.

„Sunt foarte bucuros pentru că m-am pregătit foarte mult pentru această competiție, mai ales că este prima medalie la Campionatele Naționale pe echipe pentru clubul Steaua și suntem foarte mândri că am reușit să câștigăm” – Eduard Ionescu, jucător al echipei CSA Steaua București, campion european în proba de dublu la tenis de masă.

„Este pentru prima oară când câștigăm acest titlu și sperăm să o ținem tot așa și sunt foarte fericit” -,Darius Movileanu, jucător al echipei CSA Steaua București, campion mondial de cadeți la tenis de masă.

Două săptămâni intense de tenis de masă

De la 1 septembrie până ieri seară a avut loc la Izvorani returul Campionatului Național De Tenis de Masă pe echipe, iar concursurile s-au desfășurat fără spectatori și cu măsuri de siguranță stricte. Atât sportivii cât și antrenorii și toți membrii Federației de Tenis de Masă au avut testul COVID făcut.

Între 1-3 septembrie s-a desfășurat Divizia B masculin,  4-6 septembrie, Divizia A masculin,  7-9 septembrie, Divizia A și B feminin, iar între 10-13 septembrie SuperLiga Națională.

În finala Superligii la masculin, sportivii clubului CSA Steaua București s-au impus  cu 3-0 în fața lui CS Mioveni. Pe locul trei s-au clasat CS Voința Câmpulung și CSTT Pristavu Câmpulung.

În finala feminină, CSA Steaua a învins-o cu 3-1 pe CS Farul Constanța, care a obținut medalia de argint. Podiumul a fost completat de ACS Dumbrăvița și CSM Bistrița.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *