Virgil Pîrvulescu: „Un grup de firme din Italia va investi în Râmnicu Vâlcea, după 27 septembrie”

695 0

Virgil Pîrvulescu s-a întâlnit zilele trecute cu mai mulți investitori italieni, care și-au exprimat dorința de a deschide fabrici în Râmnicu Vâlcea. Oamenii de afaceri din Italia au fost de acord să respecte condițiile propuse de candidatul PNL, în schimbul facilităților fiscale oferite.

„Ne-am întâlnit online cu reprezentanții  Confindustria Sardegna, o entitate care reunește 350 de investitori din Italia, care acționează în domenii diverse precum industria IT, prelucrarea lemnului, transport, turism, industrie alimentară și multe altele. Am discutat despre relația economică pe care o vom dezvolta după data de 27 septembrie în Râmnicu Vâlcea. Mai multe firme și-au exprimat dorința de a investi la noi în oraș. Îi vom ajuta pe acești antreprenori prin oferirea unor facilități fiscale, precum chirii minimale ale terenurilor și scutirea de la plata impozitului pe clădiri pe o perioadă de șapte ani. În schimb, investitorii vor respecta măsurile propuse de noi.”, susține Pîrvulescu.

Liberalul consideră că investitorii au ocolit până acum orașul Râmnicu Vâlcea din cauza lipsei de profesionalism a actualei administrație publică locală și din cauza unor interese personale  ale domnului Gutău.

„Cine afirmă că Primăria nu este direct responsabilă de atragerea investitorilor dă dovadă, de fapt, de lipsă de viziune și de interes față de bunăstarea cetățenilor. Pirelli de ce nu și-a mai deschis fabrică la noi în oraș? De ce investitorii au ocolit orașul nostru? Pe actualul primar nu-l interesează faptul că cetățenii orașului muncesc pe salariul minim pe economie sau că tinerii absolvenți nu-și găsesc locuri de muncă. Domnul Gutău este interesat doar de propria persoană și de acoliții săi. Din acest motiv nu se dorește atragerea investitorilor la noi. Gutău vrea ca Râmnicu Vâlcea să rămână sărac. Noi vom schimba acest lucru, imediat după alegeri, drept dovadă că purtăm deja discuții cu investitori, care vor dezvolta orașul nostru drag din punct de vedere economic.”, conchide Virgil Pîrvulescu.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *