VIDEO Curierul de Râmnic | Gașca Zurli – bucuria copiilor, la Râmnicu Vâlcea

775 0

Unde ești copilărie?…Te-am regasit! Da, la această întrebare am aflat răspunsul aseară, alături de sute de copii, părinți, bunici, veniți să se bucure, să  cânte, să danseze împreună cu mult dorita și admirata Gașca Zurli, la Arenele Traian.O atmosferă minunată, asteptată de mult, care a colorat și încântat pentru câteva ore atmosfera și ne-a trimis în altă lume de poveste.

Gaşca Zurli a devenit un fenomen în lumea copiilor, iar părinţii se regăsesc şi ei printre spectatorii popularei trupe. Proiectul, devenit o afacere de succes, a fost pus la cale de o fostă jurnalistă, Mirela Retegan.

Echipa Gașca Zurli a acceptat cu mare plăcere invitația Primăriei Vâlcea de a organiza un spectacol pentru bucuria copiilor și nu numai a lor.

“Primul spectacol, după 7 luni de pauză, au fost , de fapt, două spectacole la Râmnicu Vâlcea .

Colegii mei m-au așteptat cu Microbuzul Zurli, direct în aeroport și am plecat împreună spre Vâlcea .

Ne-a fost dor de energia pe care o avem, o dăm și o primim în jurul unui astfel de eveniment.

Sunt multe concluzii de tras în urma acestei experiențe . O să scriu zilele următoare .

Acum vreau doar să mă bucur și să vă spun că parcă oamenii mari și copiii, ne iubesc și mai mult după această pauză de întâlniri. E clar, toată lumea apreciază ajutorul pe care l-am dat părinților , în starea de urgență când , am fost printre puținii artiști care au ales să se reinventeze, dar să rămână activi și prezenți , conectați cu publicul și fanii lor.

Mulțumim Vâlcea ! Într-o carte în care se va scrie într-o zi istoria Zurli , o să apari ca fiind orașul în care , timid și cu emoții mari, am avut primul spectacol de după Pandemie.

Mulțumim, părinți frumoși pentru toată dragostea pe care ne-ați arătat -o. Despre copii, ce sa spun ? Ne-au amintit că avem una dintre cele mai frumoase misiuni de pe lume: să aducem veselie , bucurie și lumină în casele românilor de pretutindeni .” Mirela Retegan.

Felicitări, Gașca Zurli! Mulțumim organizatorilor și participanților pentru atmosfera minunată ce a încântat privirile, auzul și sufletele, tuturor!

Corina Enache

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *