Nurvil Audi, partener de mobilitate la We Love Music Festival 2022, pe platoul de la Fețeni din Râmnicu Vâlcea

494 0

Nurvil a fost  partener de mobilitate la prima ediție a festivalului experiența,  We Love Music Festival, cel mai mare festival cu artiști din epoca de aur. Peste 10 mașini din portofoliul Nurvil au fost  puse la dispoziția organizatorilor pe toata perioada festivalului, astfel că cele mai frumoase modele din brandul Audi, au adus artiștii mai aproape de vâlceni si nu numai.

În cadrul festivalului, Nurvil a avut o expoziție cu cele mai noi modele  și a creat o zona specială astfel încât doritorii s-au putut relaxa, ascultând cele mai frumoase piese din confortul  foțoliilor, savurând o băutură calda sau rece după preferință.

Festivalul a avut loc pe parcursul a 4 zile, între 18 si 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul a avut  bucuria să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai. A fost cea mai mare adunare de artiști din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o Romania vreodată! Patru zile magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară! Pe scenă au urcat: Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, La Familia, Outlandish, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex.-O-Zone, N&D, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul, Sweet Kiss, Alessandro Canino, Giorgio Ciabattoni și alții. Gazdele evenimentului au fost reputatul om de radio si TV Liana Stanciu și indrăgitul artist și MC Nick de la N&D.

Momentele live de pe scenă, cu artiști români și internaționali de top, au fost completate de Mega Petrecerea Disco Anul 2000, unde petrecăreții au putut dansa de seara până în zorii zilei.

We Love Music Festival a fost o experiență de neuitat pentru public.

Pentru noutati si oferte vizitati site-ul Nurvil https://www.nurvil.ro/

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *