APAVIL SA. Anunț sistare furnizare apă potabilă

117 0

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a extinderii rețelei de apă din PE D 110mm și a branșamentului din PE D 25mm, cu rețeaua de distribuție apă potabilă din PE D 110mm, existentă pe  strada Prof. Dr. Corneliu Tamaș, din Râmnicu  Vâlcea, lucrări executate de SC Percom Imobiliare SRL, vă informăm că în data de 30. 09. 2020  în intervalul orar 900 – 1300  se va  întrerupe  furnizarea apei potabile către consumatorii care locuiesc în Râmnicu Vâlcea, pe strada Prof. Dr. Corneliu Tamaș (tronson cuprins între strada Știrbei Vodă  și pod peste râul Olănești).

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei) angajații  APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm și consumatorilor afectați ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei .

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către   APAVIL  SA  în urma unor solicitări scrise  ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.

 

Articole asemănătoare

IPJ Vâlcea transmite

Postat de - 18 martie, 2020 0
FacebookTwitterMATERIAL LEMNOS CONFISCAT DE POLIȚIȘTI   Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drăgășani au procedat la oprirea în trafic pe strada…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *