Cum a reușit Cristian Buican, la final de carieră, să-și vadă visul împlinit (2)

2352 0

Cum a reușit Cristian Buican, la final de carieră, să-și vadă visul împlinit: să conducă tot județul Vâlcea, cum vrea mușchiul lui, dar și cum vor veni toți primarii vâlceni să-i lingă ciucurii de la iminei, până la Crăciunu’ din ’21.

 Când lingăii din presa vâlceană, plătiți din bani publici, cu sute de mii de lei noi, trimiteau către DNA denunțuri aberante împotriva liderului PNL Vâlcea, Cristian Buican, ne-am prins că Mafia Vâlceană, un suumum de funcții publice, amestecate cu pleava lumii interlope sau ce a mai rămas din ea, după arestarea lui Vasile Gorun, are pile în structurile de înaltă securitate ale statului român. Petițiile erau formulate de către așa-ziși ziariști vâlceni, în temeiul informării publice și serveau drept momeală și trigger pentru deschiderea de dosare penale. Pentru scursurile acestea din presa locală, care se pretează la astfel de acțiuni și care au semnat cu numele lor, aceste delațiuni ordinare, nu a fost suficient, că le-au scris. Le-au și publicat, cu numele și prenumele lor, în ziarele lor, ca să știe toată suflarea vâlceană, cine face legea și în presă. Apoi, le-au postat pe rețelele sociale, ca să afle și chinezii din Wuhan ce eroi sunt ei. După fiecare delațiune, au urmat pozele puse, tot de ei, pe facebook, din concediile lor costisitoare, în locurile cele mai scumpe din Europa. Succesiunea articol defăimător-poze din concedii fastuase, apare și acum pe timeline-ul lor de pe facebook.

Ținta, Cristian Buican, a cîștigat –în timp- împotriva acestor indivizi, numeroase procese, soldate cu datorii de zeci de mii de lei noi, către el, dictate de instanța de judecată, unele, iertate, cu o superioritate gresită, de însuși Buican. Rețineți că modul acesta josnic, de a acționa împotriva cuiva, este o minciună în formă continuată, care trădează tipul de gândire, în cazul nostru, infracțională, a comanditarului, a inițiatorului, pe care legea îl pedepsește, cu ani grei de pușcărie. De altfel, ca să afle și comanditarii, toate hoțiile lor, sunt la vedere, apar în presa finanțată tot de ei.

Nu e mare inginerie, propagandiștii lor publică tot, un procuror nu ar trebui decât să citească ziarele și să tragă de firul roșu al laudelor excesice, care, se referă, în subsidiar, la sifonări din bani publici, către firmele de casă ale plătitorilor.

Am făcut acestă paranteză, ca să vă introduc în viața lui Buican, spuneți și dumneavoastră, dacă asta e viață.

Cristian Buican e matematician. A început prin a fi politician țărănist, în anii ’90, apoi, ,prin 2001, a devenit liberal. Desigur, a fost fișat de oculta PCR, rămasă la putere în Vâlcea, din 1990 și până azi, drept dușman al poporului. Este printre puținii vâlceni care nu au pactizat niciodată cu aceasă ocultă, distrugătoare de vieți, nu doar de întinarea înaltelor idealuri ale socialismului. În realitate, niște prăpădiți, cu hoția în sânge, pe care PCR i-a promovat, doar pentru obediența lor totală. Toți cei care au condus Vâlcea, politic, dar și administrativ, în ultimii treizeci de ani, sunt activiști de mâna a treia și a patra, ai fostului PCR Vâlcea sau, in limbajul hakerilor vâlceni, săgeți ale foștilor activiști. milițieni, procurori, securiști și judecători comuniști. Pentru că s-au crezuți eliberați și iertați de Revoluție, acești nenorociți ne-au distrus viața noastră, a cetățenilor obișnuiți și au furat copios, din funcțiile, în care, grupările lor politice și infracționale i-au cocoțat. Altă dată, voi da și exemple concrete, acum am altceva de spus.

Despre Buican s-au spus multe, inclusiv că ar vrea să conducă tot județul Vâlcea. Buican, însă, s-a dovedit om, înainte de orice, o spune CV-ul său. A fost ferm, în lupta lui, împotriva tuturor licheleleor foste comuniste, nu i-a iertat niciodată. Nici pe exponenții acestora, infractori condamnați. E mocan, are simțul rezistenței în sânge. Este singurul politician adevărat din Vâlcea, restul sunt făcături și rebuturi umane, rezultate democratice ale unei societăți vâlcene agresată de acești violatori, căreia un grup de interese financiare i-a luat și banii și mințile.

A rezistat, până la alegerire astea, când a candidat la șefia CJ. M-am întrebat de ce, probabil, pentru a-și susține partidul și colegii. A pierdut, se pare. Dar, stiți reclama aia, dacă sunați astăzi la BEC, veți afla ceva diferit. Observasem și eu imensul drapel negru de pe CJ și nu am știut ce era. Era reflexia culorii negre de pe chipul lui Rădulescu, căștigătorul, de jure și a zecilor de ciraci ai lui, parte a camarilei personale, toți cu salarii de peste 5000 de lei lunar, din CJ Vâlcea. Triști? De ce?

Pentru că PNL a caștigat și județul, nu numai municipiul. Are 48 de primari, față de cei 35 ai PSD, 5 ai PER și un independent. Este clar, încă de pe acum, cine va câștiga-și la ce scor-alegerile parlamentare. Buican a câștigat și, așa cum spuneam în titlu, toți primarii vâlceni vor veni să-i lingă ciucurii de la iminei, până la Crăciunu’ din ’21.

La dicționar pentru iminei, nu mă întrebați ce sunt ăia. ☺

AAA, vor sări propagandiștii de srviciu ai pesede, latrine ale bunului simț, Rădulescu a câștigat, e primul, Buican a pierdut.

Am însă o veste proastă pentru vidanjorii de latrine, care continuă să creadă în falsul profet Costi, funcția de președinte de Consiliu Județean nu va mai exista. Așa cum a demonstat un comunicat PNL, în timpul campaniei, banii , sumele uriașe cu care s-a lăudat Rădulescu, marea lui contribuție la bunăstarea vâlcenilor, au fost, de fapt, sume repartizate corect, după nevoi concrete, de Guvernul României, fiecărei comune, în parte, după nevoi.

Și atunci, fără funcția de a împărți banii, ce mai rămâne din mandatul lui Rădulescu? Un vomitiv cult al personalității liderului CJ, promovat agresiv și permanent? Poate cineva să numească o singură idee, o singură realizare a mandatului lui CR? NU poate, Vâlcea se scaldă în aceeași mocirlă a unui feudalism administrativ, unde vătaful are voie la orice, de la ” dansatoarele” de la Teatrul Anton Pann, la sume uriașe de bani, săptămânal, numite cotizațíi…

Dâra lăsată de un melc bătrân al fostei propagande pecerevâlcea, vă duce exact la adevăratul chip al lui Rădulescu, un individ care nu vorbește limbi străine, care a făcut facultăți la barieră, care este un fost lipitor de afișe al echipei Cîlea, ajuns, dintr-o greșeală istorică, lider de organizație. Dar, care primește ambasadori străini, cărora le vorbește de cel mai frumos județ din țară, marcă înregistrată… dintr-un ospiciu, numit Vâlcea.

Așa vă trebuie, dragi bărbați asexuați din PSD, să fiți conduși de un astfel de exemplar, să vă arate lumea prin oraș, pe drept, ca pe aceia care, prin deciziile lui CR, susțineți niște interlopi. Întotdeauna m-am gândit cum s-o simți domnul Florian Marin în PSD, în această mascaradă de partid, cu parfum de alba-neagra și de alte zaruri. Rău, cred.

Așa e. Am o veste și mai proastă pentru domnul Rădulescu. Eram, din întâmplare, la Guvern, când am auzit de hotărârea acestuia de a desființa Consiliiile Județene, cu scheme de personal supradimensionate, cu alți lipitori de afișe, care consumă resurse uriașe de bani, bani ce urmează a fi folosți pentru dezvoltarea localităților. Se propune înființarea a 16 unități administrative, care vor cuprinde câte 2-3 județe, ca resursele să fie gestionate mai eficient. Funcția de președinte de CJ va fi, în acest scenariu de lucru, desființată prin lege sau prin ordonanță de urgență.

Mă bucur mult, pentru mine Consiliul Județean este o instiuție inutilă și stalinistă.

Așa că, bine că nu a câștigat Buican funcția de președinte de CJ! Știu că v-am amețit, hai să spun și cum va sta treaba cu imineii. PNL va câștiga detașat, parlamentarele. Cu USR vor face Guvern. Țara se va mișca. La Vâlcea, Rădulescu și Gutău și-au vândut, reciproc, funcțiile. PSD a luat funcția de președinte CJ, dar va pierde susținera colectivă,  va pierde, absolut meritat, și rușinos, cu un scor sub 15%. Rețineți scorul de 15 %, trăiască PER Și PESEDE!

În sfârșit, o veste foarte bună. Liderii partidelor, Mircia și Constantin, vor avea, un Mausoleu doar al lor, pe fostul teren al cantinei partidului, pământ ce va fi donat de familia unor foști luptători  din echipa Năstase, știți voi, aia cu Blaga și cu necazul...

Ca și ceilalți Mari Conducători, Lenin și Stalin. Ce, numai ei…

Lăsând gluma la o parte, credem că la noi, în Ospiciu, se impune intervenția brutală a brancardierilor. Afară, la ceilalți, li se spune instituții de forță ale Statului.

Cum ziceam și ieri, Dumnezeu nu doarme! A reglat perfect lucrurile, așa cum numai El, Bunul, știe și poate!

(Va urma)

Acest material este un pamflet și trebuie citit ca atare.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *