Oamenii de știință strâng rândurile: Începe lupta împotriva Dictaturii Sanitare

201 0

Fiți alături de ei și nu vă lăsați manipulați de “cutiile de rezonanță” din România ale OMS-ului controlat de China!

O asociație non-profit italiană creată la apelul Arhiepiscopul Viganò, fostul nunțiu apostolic în Statele Unite, cheamă oamenii de știință și avocații să o ajute să creeze o rețea mondială în vederea unei campanii de luptă împotriva dictaturii sanitare pro-globaliste, scrie Adrian Pătrușcă în www.evz.ro, preluat de Romanian Global News.

Constituită în urma unui apel lansat de Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, intitulat „Salvați Biserica și Lumea”, asociația profesională este constituită pe trei piloni: științific, etic și juridic, scrie LifeSiteNews.

Arhiepiscopul Viganò este fostul nunțiu apostolic în Statele Unite și una dintre cele mai puternice voci ale taberei conservatoare a Bisericii Catolice, motiv pentru care a fost marginalizat de Papa Francisc, care l-a trimis în misiune în Kosovo.

Viganò a denunțat în repetate rânduri abuzurile sexuale și neregulile financiare ale Vaticanului și a cerut renunțarea la curentul de liberalizare adoptat acum 60 de ani la Conciliul Vatican II, urmărind „adaptarea” la lumea modernă.

Comitetul științific al asociației italiene Vicit Leo cuprinde oameni de știință renumiți, precum specialistul în boli infecțioase Fabio Franchi sau Stefano Scoglio, nominalizat în 2018 la premiul Nobel pentru medicină.

Președintele său, Pierfrancesco Belli, specialist în gestionarea riscurilor clinice și de sănătate, a demarat recent o acțiune penală în justiție împotriva spitatului pentru mamă și copil din Verona.

Autoritățile spitalului, inflexibile, aplicând fără discernământ directivele OMS, au neglijat timp de ani de zile să semnaleze prezenta Citrobacter în clinică, fapt care a dus la infectarea a 96 de copii, dintre care patru au murit și nouă au suferit leziuni cerebrale.

Într-o altă localitate italiană, Rovigo, Vicit Leon își concentrează activitatea juridică împotriva oribilei practici de la naștere, cunoscute sub numele de manevra Kristeller, care produce leziuni atât bebelușului cât și mamei.

La Rovigo a început o anchetă împotriva personalului medical care practică această manevră.

Strategia Vicit Leo, care constă în a face presiuni în teren împotriva funcționarilor dictaturii sanitare, se bucură de un mare succes și se extinde cu rapiditate în lumea întreagă, scrie LifeSiteNews.

În ceea ce privește actuala pandemie, care a stat la originea creării asociației, Comitetul Științific al Vicit Leo atrage atenția că virusul SARS-CoV-2 nu a fost izolat până acum, nici descris sau evaluat și exercită presiuni asupra Comitetului Tehnico-Științific al guvernului italian pentru a produce dovezi științifice care să demonstreze izolarea virusului conform postulatelor lui Koch.

Aceste postulate, scrie LifeSiteNews, constituie norme științifice ale cercetării microbiologice, adoptate de multă vreme pe plan internațional, necesare pentru a identifica în mod corect un virus și a stabili dacă un microorganism provoacă sau nu o boală.

Pregătirea legitimă a unui vaccin nu poate fi întreprinsă fără identificarea și caracterizarea cu exactitate a materialului genomic care constituie un virus.

Ce laboratoare au izolat virusul? Unde este literatura științifică, validată de lumea științifică, care a publicat rezultatele?, întreabă Vicit Leo.

Cum este posibil ca măsurile de sănătate publică care promovează teste invazive să aibă vreo valoare dacă laboratoarele nu cunosc nici măcar caracteristice genetice care definesc noul coronavirus?

ROMANIAN GLOBAL NEWS

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *