Organizatorii sărbătorii Sfintei Parascheva cer iertare lui Dumnezeu

519 0

Organizatorii sărbătorii Sfintei Parascheva cer iertare lui Dumnezeu, precum și pelerinilor care nu pot veni la Iași din cauza restricțiilor, transmite Mitropolia Moldovei și Bucovinei, după măsurile anunțate de autorități, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, Constantin Sturzu, adaugă că, în acest context, racla cu sfintele moaște nu va mai fi scoasă din Catedrala Mitropolitană pentru a fi depusă pe baldachinul din curte în data de 8 octombrie, ci ”atunci când numărul mare de credincioși ar impune acest lucru”.

”Asta înseamnă că poate fi scoasă oricând până pe 13 octombrie, dar nu mai târziu de această zi ce premerge sărbătoarea din data de 14”, a spus Constantin Sturzu.

Articole asemănătoare

AȚI VĂZUT-O?

Postat de - 2 septembrie, 2020 0
FacebookTwitterPolițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea efectuează verificări în cazul dispariției unei tinere de…

Ramas bun, Maria Gaghel!

Postat de - 13 septembrie, 2021 0
FacebookTwitter“Cu profund regret, Filiala Râmnicu Vâlcea a UAP din România anunță plecarea dintre noi a pictoriței Maria Crișan Gaghel, colegă…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *