Adi Vasile: ”Sperăm să câștigăm cu Vipers, iar victoria să i-o dedicăm Cristinei Neagu!”

490 0

CSM București se pregătește de al treilea meci din Liga Campionilor, în deplasarea din Norvegia, partidă pe care ”tigroaicele” o vor juca fără Cristina Neagu, confirmată cu virusul SARS-COV-2.

Două meciuri, două victorii. Acesta este bilanțul echipei pregătite de Adi Vasile în actuala ediție a Ligii Campionilor. Meciul de acasă, cu Rostov, a fost amânat din cauza unor cazuri de Coronavirus la echipa din Rusia, astfel încât ”tigroaicele” se pregătesc de partida cu Vipers.

Nordicele au și ele patru puncte după două jocuri, iar sâmbătă după-amiază se anunță un duel de foc. Cu atât mai mult cu cât CSM nu se poate baza pe căpitanul Cristina Neagu, aflată în izolare după ce a fost confirmată pozitiv cu Covid. În rest, totul lotul CSM-ului este valid.

”Cristina Neagu nu este ușor de înlocuit în nici o circumstanță. Ne dorim să reușim o victorie în Norvegia și să i-o dedicăm. Sper ca și la testele din Norvegia toată lumea să fie negativă, așa cum s-a întâmplat și la precedentele 2-3 teste pe care le-am făcut în ultimele șapte zile” – Adi Vasile, antrenor CSM București.

”Îmi pare foarte rău de Cris, suntem cu toții cu sufletul și gândul la ea. Ca de obicei, va reveni pe teren mai puternică. Îmi doresc ca la finalul meciului cu Vipers să pot să-i spun că victoria este pentru ea”- Crina Pintea, handbalistă CSM București.

Măsuri aspre în Norvegia

CSM București a plecat în această dimineață spre Norvegia, iar la aterizare întreaga delegația va trebui testată pentru Coronavirus. Acest amănunt nu este singurul aspect de siguranță sanitară pe care nordicii îl impun.

Tehnicianul Adi Vasile spune că a avut ceva bătăi de cap cu situația din Norvegia și felul în care a trebuit să arate programul echipei înainte de meci.

”E o situație foarte dură a măsurilor de siguranță sanitare din Norvegia, ajungem la prânz acolo, vom fi din nou testați, nu avem voie să ieșim din camerele de hotel până nu primim rezultatele…ceea ce va însemna o zi…iar acest lucru nu este tocmai potrivit pentru niște sportivi, înainte de meci. După, sperăm, să avem ca și până acum toate rezultatele negative și să ne concentrăm pe meci. Va fi mult mai greu de gestionat decât o deplasare normală. Tot ce trebuie să gestionăm este statul prea mult în cameră, pentru că există riscul diminuării adrenalinei de dinaintea meciului și va trebui să echilibrăm acest lucru foarte bine” – Adi Vasile, antrenor CSM București.

”Toate suntem pregătite pentru meciul cu Vipers. Sunt măsuri sanitare speciale, fiecare țară are regulile ei, ne vom supune cerințelor. Sperăm că vom fi bine cu toți și apoi ne vom concentra doar la meci” – Crina Pintea, handbalistă CSM București.

Nora Mork, principalul pericol

Una dintre cele mai bune jucătoare ale lunii, Nora Mork va fi pe teren sâmbătă împotriva CSM-ului. Sezonul trecut interul dreapta a jucat doar 31 de minute pentru ”tigroaice”, în Supercupa României, din cauza unei accidentări serioase. S-a transferat la Vipers, iar în etapa trecută a Ligii Campionilor a marcat nu mai puțin de nouă goluri.

”Prietenie există doar dincolo de teren. Când joc, nu mă interesează cine e în fața mea, mama, tata, sora, important este să câștig. Mă bucur însă pentru Nora că este sănătoasă și și-a revenit după accidentarea de anul trecut” – Crina Pintea, handbalistă CSM București.

”Nu vom pregăti ceva special pentru Nora Mork, știm cum să o tratăm, jucătorii de valoare pot face diferența chiar dacă te pregătești special pentru ei. Noi sperăm că ne vom face treaba în cazul ei” – Adi Vasile, antrenor CSM București.

Foto: Sabin Malisevschi, Răzvan Păsărică / CSM București.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *