Gheorghe Gîngu: Vrem să avem rețea de gaz în Bujoreni, cu bani europeni

787 0

OCTOMBRIE 2020

Primarul localității Bujoreni, Gheorghe Gîngu intenționează să racordeze localitatea pe care o păstorește la rețeaua publică de gaz, iar asta, cu fonduri de la Uniunea Europeană. Acesta este sigur că proiectul comun realizat în parteneriat cu orașul Călimănești, îndeplinește toate criteriile pentru a primi finanțare europeană și că are toate șansele să se vadă pus în practică.

”A fost întocmită documentația ca la carte, nu văd de ce am avea probleme. Valoarea proiectului este de peste 10 milioane de euro și ne putem mândri că este  rodul unui efort considerabil ce a constat în muncă de echipă, consider că va fi ca un nou început pentru comuna Bujoreni. Vestea aceasta ar trebui să-i bucure atât pe locuitori, cât și pe cei ce doresc să investească în zonă”, spune el.

Desigur, orice investitor dorește condiții optime pentru desfășurarea activității, iar o infrastructură bună este una din ele. Prin Compania Națională de Investiții vor fi  fie implementate la Bujoreni mai multe proiecte de infrastructură: un drum și un pod în Valea Bujorencii, proiect aflat în procedura de licitație, un nou sediu administrativ și o sală de sport, în satul Olteni. În prezent se lucrează la documentația pentru realizarea dispensarului medical din satul Olteni.

”Sunt investiții aprobate și finanțate. Deci este o parte din lucrările care vor moderniza această localitate în următorii 4 ani care vor oferi standarde de confort și calitate pentru locuitorii din Bujoreni”, a mai precizat Gîngu.

Tot prin Compania Națională de Investiții va fi reabilitată complet reţeaua de apă şi canalizare, lucru indispensabil pentru confortul locuitorilor comunei.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *