Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de APAVIL SA în municipiul Rm. Vâlcea în perioada  10 – 16 octombrie 2020

134 0

 INFORMARE DE PRESĂ

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 10 – 16 octombrie 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Colonie Nuci și Bogdan Amaru.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Carol I, Ostroveni, Dimitrie Drăghicescu, Aurelian Sacerdoțeanu și bulevardul Tineretului.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a asigurat asistență tehnică pe strada Săliștea Nouă;
  • s-a igienizat perimetrul rezervorului de apă Capela;
  • s-a înlocuit tronson rețea de canalizare menajeră pe strada Mihai Viteazu;
  • s-au început lucrările de extindere rețea apă potabilă și canalizare pe strada Intrarea Grigore Râmniceanu;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Kalamata, strada Mihai Viteazu, strada Maior V. Popescu, strada Aleea Melodiei – blocul N9, strada Calea lui Traian – blocurile 3, 5 și 9, strada Antim Ivireanu, strada Patriarh Iustinian Marina, strada Tudor Vladimirescu, strada Aleea Olănești – blocul 9, strada Mihai Eminescu – blocul C14, strada Luceafărului – blocul A20, strada Nicolae Iorga – blocul A26, strada Aleea Cocorilor – blocul 26, strada Aleea Panseluțelor – blocurile C23 și C32, strada General Magheru – blocul S2, strada Eugen Ciorăscu – blocul A52 și bulevardul Tineretului – blocurile A11/I, A11/II, A11/III și B2.

10 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 10 de apometre, dintre care 6 verificate și înlocuite și 4 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 5 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 18 avize de amplasament și 1 aviz tehnic.

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL SA

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *