Călimăneștiul devine de cel puțin 4 stele

584 0

Călimăneștiul , împreună cu Căciulata și Cozia sunt, cu certitudine, printre cele mai căutate localități turistice din țară, Mănăstirea Cozia și parcul Poiana lui Căliman fiind de maxim interes.

În prezent, sunt în faze avansate de execuție 3 hoteluri de 4 stele. Ultimul a fost inaugurat vara aceasta și arhitectura exterioară se armonizează foarte frumos și cu un proiect peisagistic deosebit.

”Ne bucurăm de un interes deosebit al investitorilor în turism pentru stațiunea noastră. În acest moment noi avem 4000 de locuri de cazare, din cauza pandemiei, anul 2020 nu poate fi definit ca unul de succes, cum au fost de exemplu, anii anteriori dar nici nu a fost catastrofal, cum părea la începutul pandemiei” spune primarul Florinel Constantinescu.

Lucrurile au mers înainte și au mers bine. În ciuda măsurilor mai puțin populare luate de autorități, la Călimănești, lucrările și-au urmat cursul, investițiile în infrastructura de cazare au continuat. Noul hotel de 4 stele aduce un plus de 100 de locuri de cazare și alte trei sunt în construcție, fiecare cu câte 100 de locuri.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *