La data de 21 octombrie a.c., în jurul orelor 01:30, pe raza orașului Horezu la km 68 al Drumului Județean 665 a avut loc un eveniment rutier.

165 0

ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU O PERSOANĂ DECEDATĂ

În fapt, un autoturism condus un tânăr de 19 ani din Vaideeni, ce se deplasa pe sensul de mers Horezu – Vaideeni, la km 68 al Drumului Județean 665 într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a părăsit partea carosabilă către stânga, unde a lovit gardul împrejmuitor al unei locuințe, apoi un arbore, un gard din beton, iar ulterior s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul pasagerului din partea dreapta față, respectiv un tânăr de 19 ani din Vaideeni și vătămarea corporală a conducătorului autoturismului.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Horezu au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în care se fac cercetări pentru stabilirea situației de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.

Articole asemănătoare

Convocarea Consiliului Local

Postat de - 14 februarie, 2020 0
FacebookTwitterDISPOZIŢIA NR. 634      privind convocarea Consiliului Local în şedinţă ordinară Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea; În temeiul prevederilor…

L-ați văzut?

Postat de - 18 august, 2020 0
FacebookTwitterPolițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliției orașului Horezu și Secției 7 Poliției Rurală Măldărești efectuează verificări în cazul…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *