În județul Vâlcea, de la începutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate 4.234 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2

109 0

INFORMARE DE PRESĂ

 

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea, de la începutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate 4.234 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 43 au decedat.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 228 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 49 sunt asimptomatice și cu forme ușoare ale infecției, 171 au forme medii și 8 sunt internate în secția ATI.

În momentul de față, în județ sunt 62  de focare de SARS-CoV-2, în centre rezidențiale,  unități sanitare, la agenți economici, cluburi sportive  și în cadrul instituțiilor publice.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea șapte persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 2.018  din cele internate în

unități sanitare de la începutul pandemiei.

În județ, în baza definiției de caz, a protocolului medical și a codului de caz atribuit de către DSP Vâlcea, până la această dată, au fost realizate 22.625 de teste.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 97 de decizii de izolare și 81 de decizii de carantină, în prezent, 1.133 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 608 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).

Articole asemănătoare

Între 3D și 3H

Postat de - 31 iulie, 2020 0
FacebookTwitterCând vorbim despre realitate virtuală (VR) încă ne mai gândim la filmele SF (ca ‘Minority Report’ sau chiar Matrix) Adevărul…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *